Gelukkig getrouwd door relatietherapie in Roosendaal

Mijn man en ik zijn meer dan 30 jaar getrouwd, hebben een gezin met 3 kinderen en hebben veel mooie dingen meegemaakt. We zijn altijd gelukkig getrouwd geweest en ik kan mij geen leven voorstellen met een andere partner. Een paar jaar geleden is mijn man verliefd geworden op een andere vrouw. Ze hebben een paar jaar een relatie gehad. Mijn wereld stortte in. Ik was bang om mijn man kwijt te raken en dat ons gezin uit elkaar zou vallen. Toch had ik er vrede mee omdat mijn man nog steeds ook voor ons gezin koos. Het belangrijkste vond ik om ons gezin bij elkaar te houden en ik hoopte dat de relatie tussen mijn man en zijn minnares snel over zou gaan. Na twee jaar begon het toch teveel aan mij te knagen. Het steeds maar wachten brak mij op. Ik stelde daarom voor om samen in relatietherapie in Roosendaal te gaan. Roosendaal lag een stuk van het dorp af waar wij woonden. Ik vond het wel zo prettig om anoniem in therapie te gaan. Mijn man stemde er gelukkig mee in, want hij zag hoeveel verdriet ik had. Via internet ging ik op zoek naar relatietherapie in Roosendaal. Er waren verschillende praktijken waar we uit konden kiezen. Van alle praktijken voor relatietherapie in Roosendaal sprak Praktijk Akkerwinde mij het meeste aan. De therapeut is van onze leeftijd, heeft ook 2 volwassen kinderen en beschikt over veel levenservaring. Ik dacht dat deze relatietherapie in Roosendaal daarom het beste bij ons zou passen. Via de website praktijkakkerwinde.nl vond ik het telefoonnummer en heb ik contact opgenomen voor een eerste afspraak. Een week later konden we al bij haar terecht.

Hoe werkt relatietherapie in Roosendaal?

Bij de relatietherapie in Roosendaal gingen we op zoek naar de problemen binnen onze relatie. Waarom ging mijn man vreemd? Wat mistte hij in onze relatie? Wat kon hij bij de andere vrouw vinden wat hij bij mij niet kon vinden? Wat mistte ik in onze relatie? Al snel kwamen we tot de conclusie dat wij de laatste jaren helemaal geen relatie meer hadden. We praatten nauwelijks met elkaar, gingen apart van elkaar naar bed en aten apart. Kortom, we deden niets meer samen. Daarnaast was ik constant boos op mijn man, natuurlijk omdat hij vreemd ging. Maar daardoor hield mijn man juist emotioneel afstand van mij. Samen viel er geen lol meer te beleven. Door de relatietherapie in Roosendaal hebben we geleerd om weer samen met elkaar in gesprek te gaan. We werden gestimuleerd om alles naar elkaar uit te spreken, vragen aan elkaar te stellen en emoties naar elkaar te uiten. Daardoor werd onze band weer een stuk sterker en groeiden we langzaamaan weer na elkaar toe. Tussen de sessies door gingen we er weer samen op uit en aten we iedere dag minimaal een keer samen. Na enkele sessies was mijn man zover om zijn relatie met de andere vrouw te verbreken. De relatietherapie in Roosendaal was dus een groot succes.

Wat heeft het ons opgeleverd?

De relatietherapie in Roosendaal heeft ons enorm geholpen en het heeft ons het volgende opgeleverd:

  • Betere communicatie en eerlijkheid naar elkaar toe;
  • Meer liefde voor elkaar;
  • Een sterkere band;
  • Einde van buitenechtelijke relaties.

Inmiddels zijn we weer gelukkig getrouwd en kunnen we optimaal genieten van de tijd die we met elkaar doorbrengen. Over een paar jaar zijn we 40 jaar getrouwd. Dat gaan we zeker vieren met onze kinderen en misschien wel kleinkinderen. Dat is allemaal mogelijk gemaakt door de professionele relatietherapie in Roosendaal.

Lees meer…