Geef je op voor Franse les in Haarlem

Het is denk ik voor iedereen belangrijk om je te blijven ontwikkelen als mens. Je hoeft echt niet altijd grote opleidingen te doen, of andere grote projecten op te pakken. Het belangrijkste is dat je iets doet in je vrije tijd wat je leuk vindt. En als je daar een uitdaging in vindt, waarbij je merkt dat je beter wordt in iets en dat je echt iets leert, daar worden veel mensen vrolijk van. Toen ik een beetje zoekende was op dit vlak omdat ik al een tijdje niet echt lekker in mijn vel zat, besloot ik Franse les in Haarlem te gaan volgen. En ik kan zeggen dat ik hiervan helemaal ben opgeknapt. Het is zo fijn om naast je werk weer iets te hebben waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt. Ik vind de Franse les in Haarlem echt ontzettend leuk om te volgen en ik heb het gevoel dat ik weer iets leer. Mijn hersenen zijn weer geactiveerd en het voelt alsof ik weer volop in het leven sta.

Van deze Franse les in Haarlem leer je echt veel

Het is altijd mijn droom geweest om ooit in Frankrijk te gaan wonen maar momenteel is het gewoon  nog mijn favoriete vakantieland. Tot een halfjaar geleden kon ik wel een beetje Frans verstaan, maar het spreken vond ik nog erg spannend en lastig. Daarom wilde ik graag Franse les in Haarlem volgen, hoe fijn zou het zijn als je je goed kunt redden in Frankrijk met de taal? De Franse les in Haarlem volg ik dus zeker niet alleen maar omdat ik het leuk vind, het is ook echt van grote waarde voor mij. Daarom wilde ik ook echt goede Franse les in Haarlem, waar je echt iets van zou opsteken. En daarom vind ik het zo fijn dat ik Le Français Sur Mesure heb gevonden, want hier krijg je zo veel kwaliteit:

  • Maatwerk
  • Native speaker
  • Bevoegd docente Frans
  • Een-op-een of in kleine groepen les

Ik vind met deze Franse les in Haarlem de persoonlijke aandacht heel belangrijk. Iedereen is anders en heeft een ander niveau. Dus ik wilde alleen ergens privéles krijgen of in een kleine groep. Ik heb beiden uitgeprobeerd en ik vind beiden handig. Privé omdat je dan de volle aandacht krijgt, maar de groepsdynamiek is ook zeker van grote waarde.

Ga naar Le Français Sur Mesure en leer Frans spreken en schrijven

Ga naar de site lefrancaissurmesure.nl en lees meer over de Franse les in Haarlem die je hier kunt volgen. Ik vind het zo fijn om hier les te krijgen, het betreft een zeer bekwame lerares die niet alleen veel kennis heeft maar ook de studenten goed kan motiveren en inspireren. Het is zo leuk om meer over de Franse cultuur te weten te komen en ik heb ook al ontdekt dat je snel vooruit gaat. Vorige maand ging ik weer met mijn man naar Frankrijk voor een mooie vakantie in het zuiden van het land en ik merkte dat ik al zo veel beter de taal sprak. Het is heel fijn om je goed te kunnen redden in het Frans, daar ben ik Le Français Sur Mesure echt dankbaar voor. Ik voel me zekerder en daardoor durf ik meer. Dan ga je experimenteren en met vallen en opstaan leer je zo ontzettend veel. Mocht je interesse hebben in het volgen van Franse les, ga naar Le Français Sur Mesure want daar zijn de lessen heel leuk en ook echt leerzaam.