Waarom je boot stralen goed is?

Wil je een boot die er goed uitziet als hij op het water ligt? Yacht Cleaning International verwijdert antifouling van rompen, roest van metalen oppervlakken en brengen waar nodig een effectieve beschermende verf en poedercoating aan. Zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je boot. Bovendien zorgen ze ervoor dat ze het werk snel voltooien en op de dag en de tijd dat werd afgesproken het werk ook klaar is. Op die manier kun je tot het laatste moment op het water blijven en volgens plan weer op zee gaan. Ze doen veel werk voor Nederlanders en Belgen, maar ook buitenlandse bezoekers vinden de weg naar hun mobiele services handig. Door het onderhoud van je boot aan vakkundige mensen over te laten, geef je de nodige aandacht aan je investering! Waar je ook vandaan komt of bent, of je je boot nu gebruikt tijdens je vrije tijd of voor je werk, je kunt je boot met stalen of aluminium romp aan hen toevertrouwen. Je kunt er zeker van zijn dat ze je boot stralen met uiterste zorg en je boot als nieuw uit het reinigingsproces komt. Perfect klaar voor uw volgende reis!

  • Een boot stralen, zorgt voor een gladder oppervlak dat gemakkelijker door de professional kan worden geverfd. De kleur zal levendiger zijn en zal veel langer duren.
  • De service is betaalbaar, zelfs voor mensen met een beperkt budget.
  • Een boot stralen duurt niet lang.
  • Of het nu een barst, roest of verkleuring is, een boot stralen verwijdert alles.

Boot stralen: antifouling en roest weggestraald, beschermende coatings opnieuw aangebracht

Het team van Yacht Cleaning International is een expert in het verwijderen van aangroeiende algen, het reinigen van roest, verkruimeld zout of andere ongewenste opbouw op de metalen oppervlakken van je boot. Of het nu gaat om een gladde romp, knoestige machines of gevoelige apparatuur, ze klaren de klus op korte tijd. Ze werken met boten die binnenkomen voor antifouling, het reinigen van het interieur (denk aan vlekken op de bekleding) en zelfs boten met een teakdek dat groen is uitgeslagen en een verfrissing nodig heeft. Terwijl het team aan een deel van je boot werkt, kun je net zo goed van de gelegenheid gebruik maken om je boot te laten inspecteren op roest. Soms kan roest ontstaan in naden, scharnieren, riemschijven en machineonderdelen. Je boot stralen maakt het niet alleen mogelijk om zichtbare oppervlakken schoon te maken, maar ook om alle kleine hoekjes en gaatjes in te gaan die je nooit met de hand of met elektrisch gereedschap zou kunnen bereiken om roest en vuil te verwijderen. Maar een boot stralen is slechts een deel van het proces om je boot te beschermen tegen de zee. Dit professioneel team volgt dit op door een beschermende deklaag of een combinatie van deklagen toe te passen. En heb je een houten boot die zijn sprankelheid is verloren, dan kan je boot stralen een succes zijn!

Waar kun je terecht?

Goede vraag! Het schoonmaakteam kan je boot stralen op om het even welke scheepshelling. Je hoeft dus je boot niet naar hen te brengen, zij komen gratis naar je toe in Nederland. Ook in het buitenland kun je beroep op hen doen, zo hebben ze al opdrachten uitgevoerd in Frankrijk, Spanje en Duitsland. Yacht Cleaning International ligt centraal gelegen in Nederland en heeft een volledig uitgeruste mobiele unit die ze overal naartoe kunnen brengen om je boot effectief en snel te reinigen. Zoek je meer informatie over hoe dit bedrijf met 18 jaar ervaring jou kan helpen, neem dan gerust contact met hen op via yachtcleaninginternational.nl. 

Lees meer…