Laat uw notitieboekjes bedrukken door Maxilia.nl

Een goede marketingstunt kan u heel wat nieuwe klanten opleveren. Staat u vaak op een jaarbeurs? Dan weet u waarschijnlijk wel hoe belangrijk het is om goede relatiegeschenken in huis te hebben. Want zonder cadeautjes lopen de meeste mensen voorbij uw stand. Dat wilt u uiteraard te allen tijde zien te voorkomen. Laat daarom eens uw notitieboekjes bedrukken en deel ze uit op de jaarbeurs. U kunt uw notitieboekjes bedrukken door een gerenommeerd bedrijf zoals de onze. Dat scheelt u aanzienlijk in de onkosten, want er is geen beginnen aan als u dit zelf wilt doen. Tenzij u toevallig een printer hebt liggen, maar dat geldt uiteraard niet voor de meeste bedrijven. Het notitieboekjes bedrukken wordt vrijwel altijd uitbesteed aan een bedrijf zoals de onze. Wie wij zijn? Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken en reclamemateriaal. Misschien wilt u allerlei T-shirts voor een bepaald evenement bedrukken. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien wilt u vele relatiegeschenken in allerlei soorten en maten kopen. Leuk voor op de eerdergenoemde jaarbeurs, voor conferenties, in kerstpakketten of om uit te delen tijdens een speciale gelegenheid in uw winkel. Er zijn vele redenen om in ieder geval een aantal relatiegeschenken op voorraad te hebben en dat is dan ook de reden waarom we het u met klem aanraden om eens op onze website rond te kijken.

We kunnen snel uw notitieboekjes bedrukken

Het notitieboekjes bedrukken is voor ons een eitje. Het hangt wel af van het type blokje of boekje dat u hebt uitgekozen hoelang wij er over doen. De een heeft immers een dikkere kaft dan de andere en sommige notitieboekjes zijn afgewerkt met een ander materiaal dan karton of papier. Wij beschikken over diverse printers die al uw notitieboekjes kunnen bedrukken. Het duurt daarom tussen de 3 à 8 werkdagen voordat u uw bestelling krijgt toegezonden. U hebt nog heel wat uit te zoeken voordat we uw notitieboekjes bedrukken:

  • Bedenk van te voren welk formaat boekje u wilt hebben. Wilt u A5, A6, A7 of post it formaat?
  • Kies dan het type boekje uit. Zo verkopen wij leren notitieboekjes maar ook ringband en hardcover boekjes,
  • Wilt u een snelle levering? Extra goedkope boekjes? Boekjes in kleine oplage bestellen? Of zeer luxe notitieboekjes bedrukken?
  • U kunt tevens de oplage bepalen en uw minimum- en maximumbedrag doorgeven.

Op basis van deze gegevens ziet u een aantal opties. U kunt vervolgens uw ontwerp indienen en u krijgt deze middag nog een offerte van ons. U mag daarnaast een digitale schets van ons ontvangen en we sturen u graag een monster op zodat u de boekjes met eigen ogen kunt bekijken.

Hebt u nog vragen? Onze klantenservice staat u graag te woord

U leest het, notitieboekjes bedrukken is voor Maxillia een peulenschil. Weet u niet precies welke boekjes het meest geschikt zijn? Of weet u niet zo goed wat u erop moet laten afdrukken? Vraag ons dan eens om advies want onze klantenservice staat doordeweeks van 08.00 uur tot 16.00 uur voor u klaar. Schroom dus niet langer maar klim in de pen. Schrijf een e-mail of bel ons even op. Velen zijn u al voorgegaan en misschien geldt dat ook oor uw concurrenten. U wilt hen uiteraard een loef afsteken maar dat kan alleen als u op tijd mooie relatiegeschenken laat bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Of het nu gaat om een slagzin, logo of enkel uw e-mailadres, wij kunnen het zodanig op deze artikelen afdrukken zodat het echt opvalt. Dit is dan ook een fantastische manier om reclame te maken voor uw bedrijf!