Wil je graag ecologische notitieboekjes bedrukken?

Ben je voor je bedrijf op zoek naar fijne relatiegeschenken, maar dan wel op natuurlijke wijze en met respect voor het milieu geproduceerd? Dan moet je wezen bij Greengiving. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in groene relatiegeschenken, en ze hebben een super groot assortiment. Zo kun je er bijvoorbeeld notitieboekjes bedrukken, met je eigen logo, een spreuk of iets anders dat past bij je doelgroep. Doorgaans kiezen bedrijven die notitieboekjes bedrukken voor hun eigen logo, want ze gebruiken het immers als relatiegeschenk, en het moet wel bekendheid opleveren. Als je bij deze aanbieder aanklopt voor dit soort boekjes dan heb je de keuze uit diverse opties. Je kunt zowel hele simpele boekjes laten bedrukken als boekjes die geleverd worden inclusief een pen, een elastiek of zelfs een rekenmachine. Het ligt er maar net aan hoeveel geld je per stuk wilt uitgeven, want ze hebben zowel hele basic exemplaren als hele luxe. En ook simpele schriftjes kun je er laten bedrukken. Notitieboekjes bedrukken is dus zo goedkoop of duur als je zelf wilt, want je kiest zelf welke optie past bij jouw budget.

Ben je voor je bedrijf op zoek naar fijne relatiegeschenken, maar dan wel op natuurlijke wijze en met respect voor het milieu geproduceerd? Dan moet je wezen bij Green Giving. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in groene relatiegeschenken, en ze hebben een super groot assortiment. Zo kun je er bijvoorbeeld notitieboekjes bedrukken, met je eigen logo, een spreuk of iets anders dat past bij je doelgroep. Doorgaans kiezen bedrijven die notitieboekjes bedrukken voor hun eigen logo, want ze gebruiken het immers als relatiegeschenk, en het moet wel bekendheid opleveren. Als je bij deze aanbieder aanklopt voor dit soort boekjes dan heb je de keuze uit diverse opties. Je kunt zowel hele simpele boekjes laten bedrukken als boekjes die geleverd worden inclusief een pen, een elastiek of zelfs een rekenmachine. Het ligt er maar net aan hoeveel geld je per stuk wilt uitgeven, want ze hebben zowel hele basic exemplaren als hele luxe. En ook simpele schriftjes kun je er laten bedrukken. Notitieboekjes bedrukken is dus zo goedkoop of duur als je zelf wilt, want je kiest zelf welke optie past bij jouw budget.

 

Ecologische notitieboekjes bedrukken

Vind jij het ook zo belangrijk dat producten op een eerlijke en natuurvriendelijke manier geproduceerd worden? Daar zijn ze het bij green Giving helemaal mee eens. Niet voor niets kun je bij hen enkel ecologisch verantwoorde notitieboekjes bedrukken, want hun gehele assortiment is op een natuurvriendelijke manier geproduceerd. Zo komen ze tegemoet aan de steeds groter groeiende vraag naar milieuvriendelijke alternatieven voor relatiegeschenken. In hun webshop kun je onder andere notitieboekjes bedrukken, maar ze hebben een nog veel groter aanbod dan dat. Zo kunnen ze onder andere alle volgende items voor je personaliseren met een eigen bedrukking:

  • Bureau-accessoires zoals liniaal, memoblokjes en pennen
  • Shoppers van katoen, kurk of jute
  • Allerlei soorten duurzame kleding
  • Appels (ja echt!)

Al deze producten zijn te bestellen in hun webshop, en doorgaans binnen een week leverbaar met een custom bedrukking.

Gepersonaliseerde dopper als relatiegeschenk

Het meest duurzame artikel in hun webshop is misschien wel de welbekende dopper. Naast notitieboekjes bedrukken is dit ook een van de meest populaire items. Een dopper is een in Nederland ontworpen kunststof fles waar je water in kunt meenemen, waardoor je geen plastic flesjes water meer hoeft te kopen. Een super slim ontwerp, want je kunt de dop samen met het bovenste deel van de fles ook gebruiken als drinkglas. Ideaal voor als je gaat picknicken dus! Het is eigenlijk vrijwel onmogelijk dat je de dopper nog niet kent, want je ziet hem echt overal in het straatbeeld. En omdat iedereen hem wel kan gebruiken is het een ideaal relatiegeschenk. Ze kunnen de doppers namelijk net als notitieboekjes bedrukken met een eigen logo of tekst, waardoor je ze cadeau kunt geven aan bijvoorbeeld personeel of zakenrelaties. Een super origineel cadeau, waar je ook nog eens een mooie boodschap mee afgeeft. Het is zowel praktisch als milieuvriendelijk, want je zorgt er daarmee voor dat de ontvanger altijd zijn of haar eigen water mee kan nemen. Dit scheelt enorm veel losse, plastic flesjes per jaar, en dus is het het perfecte cadeau voor als je wilt dat mensen milieuvriendelijker gaan leven.