Leuke iPhone hoesjes bedrukken

Wilt u graag uw iPhone hoesjes bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam erop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als er iets is dat wij voor u kunnen betekenen dan is het wel bedrukken van artikelen. Zo kunnen we dus ook iPhone hoesjes bedrukken en dat doen we in een razendsnel tempo. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Laat dan uw iPhone hoesjes bedrukken door een gerenommeerd bedrijf zoals de onze. U hebt daar vast en zeker zelf helemaal geen tijd voor. Waarom zou u dit dan gaan doen? Dat gaat u alleen maar veel tijd en geld kosten. Zo zult u vele overuren moeten maken als u zelf iPhone hoesjes wilt bedrukken. Ga maar eens in het groot dit soort hoesjes opkopen. Dat is nog wel te doen. Die investering is best te maken. Maar dan? U hebt op het kantoor een printer staan. Waarschijnlijk meerdere. Sterker nog: misschien zelfs al wel een 3d-printer. Maar daar schiet u niets mee op. Hebt u software om logo’s te ontwerpen zoals Photoshop? Dan is ook dat een behoorlijk dure investering want dergelijke software kost letterlijk honderden zo niet duizenden euro’s. Afijn, dan hebt u dus nog een machine nodig voor het iPhone hoesjes bedrukken en dat is werkelijk een aankoop die wij pertinent afraden. U gebruikt het misschien maar een keer en dan staat het weg te roesten op kantoor. Erg zonde dus u kunt maar beter met ons in zee gaan. We kopen die hoesjes voor weinig geld in, goedkoper dan u ze kunt vinden. We kopen ze meteen in bij de producent, er komt geen groothandelaar of bemiddelaar aan te pas. Het grote voordeel is dat we tevens in bulk kunnen kopen. We hebben namelijk een groot magazijn waar we alle artikelen in kunnen opslaan. Naast iPhone hoesjes bedrukken kunnen we namelijk nog vele andere producten bedrukken. En omdat we dus in het groot inkopen krijgen we een korting op die prijs. Die prijs berekenen we trouwens door in de totaalprijs als u het iPhone hoesjes bedrukken aan ons overlaat zodat ook u er de vruchten van kunt plukken

Kom bij ons al uw gewenste iPhone hoesjes bedrukken

Waarom zou u eigenlijk iPhone hoesjes bedrukken? Omdat u nu leuke hoesjes hebt om uw smartphone mee te beschermen. Hebt u het hele kantoor uitgerust met deze de iPhone van Apple? Dan wilt u wel dat uw personeel er voorzichtig mee omgaat. Als uw team dat niet echt is, dan kunt u er iPhone hoesjes bij bedrukken en weggeven aan uw collega’s. Sommige hoesjes zijn van een hard plastic gemaakt, anderen zijn van rubberachtig materiaal die wat meer elastisch zijn zodat ze ook te gebruiken zijn rond andere smartphones. Wij maken voornamelijk gebruik van de hardere hoesjes omdat we deze iPhone hoesjes beter bedrukken kunnen. Op dit moment hebt u bij ons de keuze met betrekking tot het iPhone hoesjes bedrukken uit het volgende type hoesjes:

  • Hoesjes voor de iPhone 5
  • De iPhone 6
  • En ook kunt u custom-made hoesjes kopen. Dat zijn hoesjes die geheel op mat voor u worden gemaakt en bedrukt. Kijkt u snel op de website naar de voorwaarden.

We kunnen wel stellen dat jmpromotions.nl een zeer grote hoeveelheid iPhone hoesjes kan bedrukken. Het maakt ons daarom niets uit hoe groot uw bestelling is, we kunnen het wel aan. Daagt u ons uit met uw speciale verzoeken, daar houden we wel van. Ons team gaat dan om de tafel zitten, stelt een offerte voor u op en maakt tevens enige schetsen als u bijvoorbeeld een logo wilt laten ontwerpen. Een logo is een soort pictogram en representeert uw bedrijf. Hoe simpeler het logo is, des te eenvoudiger het voor mensen zal worden om te herkennen en te onthouden. Denkt u maar eens aan het logo van Nike. Dat logo kent iedereen en is uiterst simpel. Dat geldt trouwens ook voor Apple. Wilt u uw bedrijf op die manier representeren en zoekt u leuke relatiegeschenken? Laat dan uw iPhone hoesjes bedrukken met uw zojuist ontworpen logo. Ook als u al een idee hebt dan kunt u dat aan pons doorgeven en werken we het verder voor u uit.

Meer weten? Neem dan vandaag nog een contact met ons op

Hebt u nog vragen over het iPhone hoesjes bedrukken of een van onze andere werkzaamheden? Dan kunt u vrijblijvend met ons in contact komen. U hoeft trouwens pas te betalen als u het met onze voorwaarden en de offerte eens bent. Dan gaan we pas voor u aan de slag. Contact opnemen is wederom een eenvoudig klusje. U gaat naar onze website toe en klikt op “contact”.  Op die pagina vindt u ons e-mailadres, telefoonnummer en een online formulier waar u direct al uw prangende vragen op in kunt vullen. We doen ons best om zo snel mogelijk bij u terug te komen met een geschikt antwoord. Op werkdagen zult u nooit langer dan een paar uur hoeven wachten. Wellicht is het verstandiger om te bellen als u vandaag nog een beslissing wilt maken. Bel dan wel tijdens kantooruren! Wellicht zijn deze hoesjes zeer welkom op uw kantoor, misschien deelt u ze liever uit op jaarbeurzen aan potentiële klanten. Dat is allemaal aan u. Wat we wel mogen stellen is dat deze hoesjes naast hun functionaliteit een goede manier van reclame maken is. We horen hopelijk snel van u!