Exclusieve woningen ontwerpen wij graag

Bouwbedrijf Vroom - Exclusieve woningen gebouwd onder architectuur

Een droomwoning zoals een vrijstaande villa, het is voor velen een droom die blijvend zal zijn. Toch is de aankoop van exclusieve woningen weer in trek. Sterker nog, niet alleen het kopen van bestaande bouw, ook het kopen van percelen grond is erg in trek. En dat is goed nieuws voor u want de crisis is voorbij en u kunt uw huidige koopwoning voor een flink bedrag van de hand doen. Zoekt u bijvoorbeeld een bedrijf waar u uw gekochte grond kunt laten omtoveren tot de exclusieve woningen die u voor ogen hebt of die u op onze website kunt aantreffen? Dan bent u bij vroombouw.nl aan het juiste adres. Maak een keuze uit de modellen van bestaande exclusieve woningen, of schets zelf een aantal exclusieve woningen zodat u daar samen met uw partner de beste keuze uit kunt opmaken. Neem vervolgens met ons contact op en vraag naar de voorwaarden. Leg de schets aan ons voor en laat ons weten waar uw perceel zich bevindt en natuurlijk hoe groot het is. We kunnen het trouwens zonde moeite ook zelf even komen opmeten. Wij bouwen de schetsen van u uit tot echte ontwerpen. Tijdens dit stadium hebben we erg veel overleg met u. Dat betekent niet dat u continu langs moet komen bij ons op kantoor in Enschede. Hoewel, als u in Twente woont, dan bent u natuurlijk van harte welkom. Maar in principe kan dit voorwerk ook met u per mail en telefoon overlegd worden. Wel vinden we het erg belangrijk dat u zich direct thuis voelt, ook al is het enkel een schets of ontwerp. Want pas als u tevreden bent gaan wij tot de bouw over!

Neem eens een kijkje tussen onze exclusieve woningen

We bieden u een keur aan exclusieve woningen waar u een digitaal kijkje in kunt nemen. In onze portfolio stellen onze exclusieve woningen zich als het ware aan u voor. Doe hier uw voordeel mee want de inspiratie die u opdoet kunt u aan ons doorgeven tijdens de ontwerpfase. Het bouwen van deze exclusieve woningen bestaat in principe uit drie onderdelen:

  • De ontwerpfase hebben we in de vorige alinea reeds uitvoerig behandeld.
  • Dan kan de bouw beginnen en ook dat is werk dat u geheel uit handen geeft aan Vroom.
  • Nadat de bouw is afgerond behoord ook de inrichting aan ons werk toe. U hebt hier de vrije hand. Wilt u bijvoorbeeld de muren en zelfs de vloer zelf verven dan wel leggen? Laat ons dan enkel de keuken en badkamer inbouwen. U bepaalt de afwerking tot in het kleinste detail en tevens welke werkzaamheden u daarbij aan ons uitbesteed.

Laat het duidelijk zijn dat we tot het gaatje gaan en exclusieve woningen opleveren waar u niets meer voor hoeft te doen. En met exclusieve woningen bedoelen we niet enkel het huis en interieur maar ook het exterieur zoals de inrichting van de tuin, de oprit en de garage.

We zijn benieuwd wat uw wensen op woongebied zijn

Neem dus een kijkje tussen de vele exclusieve woningen die we in het verleden hebben gebouwd. Ook al hebt u nog geen echte plannen, het kan wel een oorzaak zijn waardoor u bewust gaat nadenken over de bouw van uw eigen droomvilla. En dagdromen is heerlijk. Zet een aantal ideeën op papier en praat er met uw partner over. Mocht u het plan daadwerkelijk willen doorzetten dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door te mailen of te bellen. Dan plannen we u snel in voor een afspraak zodat we tot in het kleinste detail kunnen bespreken wat uw opties zijn. Lees meer..