Een anti legionella douchekop kopen voor mijn bedrijf

Ik heb ongeveer 3 jaar een bedrijf in tuinmeubilair. Wij verkopen verschillende bekende merken en ook ons eigen merk tuinmeubelen. We verkopen de artikelen via onze website, maar ook aan andere bedrijven. Er werken nu ongeveer 20 mensen in het bedrijf. We hebben 8 mensen op ons kantoor werken en de rest werkt in het magazijn. Het bedrijf is gevestigd in een klein dorpje niet ver van Hoorn. Ik kom zelf uit deze omgeving en kon hier goedkoop een pand huren. Veel van de werknemers komen uit omliggende steden en dorpen. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. In de zomer komen er ook een aantal werknemers op de fiets. De fietswegen zijn erg goed en het bedrijf is gemakkelijk te bereiken op de fiets. We hebben een aantal sportieve mensen werken in het bedrijf die het geen probleem vinden om elke keer te fietsen. Ruim een jaar geleden wilde de eerste werknemer graag op de fiets komen. Hij woont niet ver van het bedrijf en we hadden mooi weer. We hadden destijds nog geen doucheruimte, maar we hebben er daarna eentje laten bouwen. Meerdere werknemers wilden daarna op de fiets komen en willen zich graag opfrissen voordat ze aan het werk beginnen. Vorige maand heb ik een speciale anti legionella douchekop gekocht. Aangezien de douche een aantal maanden niet gebruikt wordt, is er meer risico op legionella. Ik wil niet dat de medewerkers ziek worden en besloot om een anti legionella douchekop aan te schaffen. Ik las dat met een anti legionella douchekop de kans op besmetting zeer klein is en heb op die manier de nodige maatregelen getroffen.

Bij Rada Safe Nederland een anti legionella douchekop gekocht

Na de bouw van de douche dacht ik niet over het gevaar van legionella na, maar ik las er een paar maanden geleden een artikel over. Zo nu en dan hoor je dat iemand ziek is geworden en dit wilde ik niet op mijn geweten hebben. Ik vind het erg goed dat de medewerkers op de fiets aankomen en vind dat ze veilig moeten kunnen douchen. Ik las dat met een anti legionella douchekop de kans op besmetting verwaarloosbaar zou zijn. Online zocht ik naar een bedrijf dat producten verkoopt die legionella tegengaan. Ik vond verschillende bedrijven, waaronder het bedrijf Rada Safe Nederland. Dit bedrijf is gespecialiseerd in producten die de kans op legionella zo klein mogelijk maken. Ze verkopen aan veel verschillende bedrijven, waaronder zorginstellingen en zwembaden. Dit bedrijf leek mij een goede keuze om een anti legionella douchekop te kopen. Via de website https://radasafe.nl/anti-legionella-douchekop/ kon ik een douchekop kopen met een filter. De filter gaat lang mee en kan je gemakkelijk vervangen. De anti legionella douchekop zou gemakkelijk aan te sluiten zijn en zeer goed werken. Het product was niet duur en ik besloot om de douchekop te bestellen.

Veilig douchen

Een paar dagen later kwam de anti legionella douchekop en het was inderdaad gemakkelijk om aan te sluiten. Ik vind het erg belangrijk dat de medewerkers veilig zijn in het bedrijf en dat zijn ze op deze manier. In de zomer wordt er ongeveer 3 keer per dag gedoucht, maar nu al een paar maanden niet meer. Als er weer gebruik gemaakt wordt van de douche, dan hoeven wij ons geen zorgen te maken over legionella. Voor het kopen van een anti legionella douchekop kan ik Rada Safe Nederland aanraden.

  • Ze verkopen verschillende anti legionella producten
  • Zijn gespecialiseerd in deze markt
  • Verkopen aan grote bedrijven
  • De producten zijn erg veilig