Een vakantiehuis in Normandië boeken met mijn vrienden

Begin dit jaar waren mijn vrienden en ik aan het twijfelen wat we tijdens de vakantie zouden gaan doen. Ik de jongens van de vriendenploeg al erg lang. Met twee heb ik op de basisschool gezeten en ik ken hun al sinds ik 6 jaar ben. De andere vrienden heb ik leren kennen via de middelbare school. We zijn al erg lang een vriendenploeg en gaan de laatste 5 jaar regelmatig met elkaar op vakantie. We gingen de eerste twee jaar naar steden in Nederland en hadden daar erg goedkope vakanties, het was erg gezellig, maar we konden daar niet veel uitrusten. Als je jong bent dan ga je vaak niet op vakantie om uit te rusten. De afgelopen 3 jaar zijn we naar het buitenland op vakantie geweest, naar Spanje, Italië en Griekenland. Hier boekten wij een hotel, of een appartement met ze allen. Tijdens deze vakantie probeerde we wat meer cultuur, met ontspanning en uitgaan met elkaar te combineren. Vorig jaar gingen de vriendinnen voor de eerste keer mee, hierdoor hadden we nog een grotere groep. De vriendinnen kunnen ook allemaal goed met elkaar opschieten, zodat zij het ook gezellig hebben. Dit jaar wilden wij weer met alle vrienden en hun vriendinnen op vakantie gaan en zouden daardoor met 12 mensen zijn. Het leek ons een leuk idee om een vakantiehuis in Normandië te boeken. Door met ze allen een vakantiehuis in Normandië te boeken konden wij goedkoop overnachten, aangezien een huis huren vaak veel goedkoper is dan hotelkamers reserveren. Natuurlijk zouden wij dan zelf moeten koken en schoonmaken. Echter konden wij door met zijn allen een vakantiehuis in Normandië te huren verblijven in een erg mooie villa met een zwembad. Bovendien was alles voor ons alleen, waardoor we niets met andere gasten hoefden te delen.

Een vakantiehuis in Normandië boeken via Interhome

We hadden van te voren bedacht dat we naar Normandië wilden gaan, maar we wisten niet precies zeker welk gedeelte. Het voordeel was dat we met onze eigen auto’s naar het vakantiehuis in Normandië konden rijden, waardoor we niet veel geld kwijt waren en onze eigen eten konden meenemen. Het leek ons een goed idee om eerst te zoeken op websites naar een vakantiehuis in Normandië en om daarna te beslissen naar welke plaats we zouden gaan. We vonden diverse websites waar je vakantiehuis kunt boeken en zagen dat er erg veel aanbod was. Uiteindelijk boekten wij een vakantiehuis in Normandië via de website van Interhome. Op de website https://www.interhome.be/frankrijk/normandie/ van Interhome zagen wij ontzettend veel aanbod, niet alleen in Frankrijk, maar ook in andere landen. Bij alle huizen staat een duidelijke omschrijving en kan je diverse foto’s van het huisje zien. We konden gemakkelijk zoeken op huizen die geschikt waren voor 12 personen en vonden al snel een vakantiehuis in Normandië die we allemaal erg mooi vonden. We besloten om direct te boeken en waren per persoon erg weinig geld kwijt

Een erg leuke vakantie met de vriendenploeg

Het was een goed idee om een vakantiehuis in Normandië te boeken via Interhome. Het huis was ontzettend mooi en luxe en we hadden ons eigen zwembad. We konden heerlijk relaxen en iedereen was daar aan toe. Alles was goed geregeld en de aankomst en het vertrek waren prima geregeld. Voor een vakantiehuis in Normandië kunnen wij de website van Interhome aanraden.

  • Veel aanbod aan huizen
  • In veel verschillende landen
  • Gemakkelijk zoeken via de website
  • Het huis was erg goedkoop
  • Alles was goed geregeld