Zoekt u een verhoogde systeemvloer?

Zoekt u een verhoogde systeemvloer? Dan bent u bij System Floor Technics aan het goede adres. Dit bedrijf adviseert, ontwerpt, levert en monteert verhoogde demontabele vloersystemen in diverse uitvoeringen voor diverse toepassingen. Het bedrijf heeft klanten in de industriële bedrijven, datacenters, aannemers, installateurs, scheepsbouwers, architecten, ziekenhuizen, banken en diverse utilitaire projecten van server- tot traforuimte. Het bedrijf is al 15 jaar actief in montage van systeemwanden en -vloeren. Het bedrijf is een van de meest ervaren producent en leverancier op het gebied van de verhoogde systeemvloer. System Floor Technics heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de op eigen locatie engineeren en produceren van systeemvloeren.

Verhoogde systeemvloer

De verhoogde systeem vloer is tegenwoordig onmisbaar geworden in een computerruimte, maar kan ook gebruik worden in andere ruimtes namelijk:

  • Datacenters, patch ruimtes en serveerruimtesr
  • Scheepvaart en platforms 
  • LS-, HS-, MS- & MCC-ruimtes
  • Kantoorvloeren
  • Tribunes

Een verhoogde systeemvloer wordt gebruikt voor diverse doeleinden. De verhoogde systeemvloer is van oorsprong bedacht om kabels en leidingen uit het zicht te houden om zo een gemakkelijk beloopbaar oppervlak te behouden. Dit is een eigenschap wat de conventionele verhoogde systeemvloer nog steeds heeft.

Het bedrijf heeft nog een aantal andere eigenschappen aan de verhoogde systeemvloer toegevoegd.  Zo is het toepassingsgebied vergroot maar ook het gebruiksgemak is beter geworden. 

De locatie voor de verhoogde systeemvloer is afhankelijk voor de installatie. Zo zorgen volledig integreerbare frames voor een perfecte opstelling van equipment. Het systeem laat de volledige sokkelmaat vrij wat er voor zorgt dat de installateur gemakkelijk kan monteren en overige werkzaamheden kan uitvoeren. Door de ruimte onder het oppervlak van de verhoogde systeemvloer kan deze voor het koelen van equipment worden gebruikt. De koeling komt namelijk alleen op plaatsen waar deze wenselijk is. Om een juiste circulatie te creëren is het mogelijk om in de verhoogde systeemvloer een ventilatierooster toe te voegen met een doorlatendheid van 6-80%. Dit zijn panelen die uitgerust zijn met actieve ventilatoren en/of doorlaatregeling. De verhoogde systeemvloer kan gemakkelijk aangepast worden, wanneer deze bijvoorbeeld uitgebreid moet worden. De verhoogde systeemvloer is gemakkelijk op te nemen in het aardpotentiaal. Tijdens de bouwperiode kan de verhoogde systeemvloer uitgebreid worden met een tijdelijke afdekking. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om de verhoogde systeemvloer veiliger te maken, denk aan het toevoegen van een leuning.

Het bedrijf

Het bedrijf is een familiebedrijf waarbij de medewerkers een hart voor de zaak hebben. Op deze manier zet System Floor Technics net een stap meer. Het bedrijf denkt graag met u mee in de calculatiefase en de projectfase. Daarnaast staan de medewerkers voor u klaar om oplossingen aan te dragen. Bij het bedrijf geldt altijd afspraak=afspraak. Zo heeft het bedrijf nationale en internationale klanten, die zich over montagelocaties over de hele wereld bevinden. Het bedrijf vindt kwaliteit en veiligheid belangrijk. Zo is System Floor Technics ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Elke klus wordt voorafgaand door een LMRA analyse gehaald dit zorgt voor een veilig en efficiënt verloop. 

Wanneer u meer wilt weten over het bedrijf of de verschillende mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf. Daarnaast kunt u altijd de website bekijken.

http://www.systemfloortechnics.nl/verhoogde-systeem-vloer/