Zoekt u zonwering in Almelo?

Zoekt u naar een bedrijf dat uw kantoor van zonwering in Almelo kan voorzien? Kijkt u in dat geval even op: zonex.nl. We hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het maken en ophangen van zonwering. Almelo is zeker een van de steden in Twente waar we eenvoudig langs kunnen komen voor een kosteloze meting. Ja, dat leest u goed, dit behoort tot onze gratis service. Zelfs nadat we uw huidige zonwering in Almelo of in ieder geval uw muren hebben opgemeten en de offerte is opgesteld, hebt u nog steeds de keuze om vrijblijvende aanpassingen in ons idee aan te brengen. Pas als u akkoord gaat zullen we de zonwering in Almelo op maat gaan maken en komen ophangen als u dat wenst. Het is een optie om dit zelf op te hangen maar dit vereist enig vakwerk. Onze monteurs beschikken in ieder geval over de Vca-certificatie en gaan dus veilig en vakkundig te werk. We kunnen dit gehele proces binnen 3 weken afronden en we mogen wel stellen dat we van geen kleintje vervaard zijn. Daarmee willen we aangeven dat we uw gehele kantorencomplex van zonwering in Almelo kunnen voorzien. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u het meer dan zat dat het voor de medewerkers van uw kantoor erg lastig is om hun werk te doen in de lente en de zomer? Neem dan na het lezen van deze tekst direct even contact op met ZonEx uit Enschede.

We voorzien elk bedrijf of huis van zonwering in Almelo

Komt u eens langs in onze showroom in Enschede zodat u de verschillende zonweringen met eigen ogen kunt bekijken. De showroom is de hele week geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 13:00 uur. U bent als particulier maar ook als professional van harte welkom. We kunnen u namelijk voorzien van een zonwering in Almelo, in Hengelo, in Enschede maar ook in de rest van Twente, Overijssel en omringende provincies. We gaan grote opdrachten uit bijvoorbeeld de Randstad ook zeker niet uit de weg. Waarom hebt u eigenlijk een zonwering in Almelo nodig? Hier zijn vele redenen voor te bedenken:

  • U hebt een terrasje bij uw huis en u zit graag buiten. Maar het is hoogzomer en u wilt niet verbranden. Ga dan onder uw zonwering zitten.
  • Zit u liever binnen en hebt u last van het zonlicht en de warmte? Dankzij de zonwering in Almelo die u voor uw huis hebt gehangen worden zonnestralen geabsorbeerd en wordt de warmte tegengehouden.
  • Ook voor bedrijven is dit de ideale oplossing als u in een pand werkt met vele ramen.

Kijkt u eens op onze site naar de andere mogelijkheden

We kunnen aldus zonwering in Almelo voor u op maat maken dus nodig ons eens uit voor een gratis meting. Maak een keuze uit de diverse dessins en vergeet niet om ook eens bij onze andere producten te kijken. Zo kunnen we tevens hordeuren, gordijnen, glaswanden en zelfs projectvloeren voor tijdelijk gebruik aanleggen. Als u daarom direct contact zoekt dan kunt u ons mailen of bellen tijdens kantooruren en anders langskomen in onze showroom. Werken uw volautomatische zonweringen eigenlijk wel naar behoren? Om hier helemaal zeker van te zijn zodat u de lente en zomer tegemoet kunt zien is het zo nu en dan noodzakelijk om onderhoud uit te voeren. Het kan gaan om simpele klusjes zoals een oliebeurt maar het kan tevens zo zijn dat uw zonwering vervangen moet worden. Wij voeren dit onderhoud tegen scherpe prijzen uit en u kunt tevens storingen doorgeven.