Zoekt u dagbesteding Hengelo?

Zoekt u dagbesteding Hengelo? Dan bent u bij Visie Groep aan het juiste adres. Het bedrijf onderscheidt zich door te schakelen en daadkrachtig te handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. De Visie Groep vergroot, verkent en versterkt de mogelijkheden van mensen in de zorg en werk. Het is belangrijk om op een niet-traditionele wijze een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen die een afstand tot werk en de maatschappij hebben. Het doel is dat iedereen zich op zijn of haar plek gewaardeerd voelt. 

De Visie Groep staat bekend om een laagdrempelige en praktische aanpak. Het bedrijf heeft een team van enthousiaste medewerkers met een gedeelde visie.

Dagbesteding Hengelo

Bent u opzoek naar een leuke en uitdagende dagbesteding Hengelo? Dan bent u bij Visie Groep aan het juiste adres. De Visie Groep beschikt over een leerwerk locatie die gericht is op diverse ICT activiteiten. Op deze locatie kunt u activiteiten volgen in diverse richtingen op elk niveau. Het kan drie doelen hebben:

  • Dagbesteding Hengelo heeft als doel om meer regelmaat en structuur in het dagelijkse leven aan te brengen. U bent bezig met activiteiten die gezellig, maar ook zinvol zijn. Tijdens dagbesteding Hengelo is het mogelijk om met behulp van een persoonlijke begeleider te werken aan sociale en werknemers vaardigheden. 
  • Daarnaast kan het voorkomen dat u uit een isolement  moet komen. Hiervoor kan dagbesteding Hengelo een goede keuze zijn. Op deze manier leert u nieuwe mensen kennen en wordt de sociale kring vergroot.
  • Dagbesteding Hengelo heeft ook als doel u een stap in de richting naar toekomstig werk te maken. Het is mogelijk om door te stromen naar een reguliere baan.

Om deel te nemen aan de Visie Groep dagbesteding Hengelo wordt na de aanmelding een vrijblijvende kennismaking gehouden. In deze kennismaking kan men elkaar beter leren kennen en wordt duidelijk wat de Visie Groep voor u kan betekenen. Daarnaast wordt besproken aan welke doelen u zal willen werken en welke activiteiten hierbij het beste aansluiten.

De dagbesteding Hengelo bestaat uit verschillende dagdelen. Dit maakt het mogelijk dat u een ochtend of middag kan komen. Wanneer u nog geen indicatie heeft voor dagbesteding Hengelo, kunt u contact zoeken met WMO zorgloket van de gemeente. Hier kan de Visie Groep u bij helpen. Wilt u graag dagbesteding Hengelo? Dan kan Visie Groep u hierbij helpen!

Het bedrijf

Het bedrijf doet veel meer dan alleen de dagbesteding Hengelo. De Visie Groep richt zich op twee zaken:

  • Zorg: de Visie Groep richt zich op ambulante begeleiding en dagbesteding. Zo kan de ambulante begeleiding worden ingezet op ondersteuning in thuissituatie, hulp bij financiën, vinden van passende dagbesteding of ondersteuning in huiselijke relaties. De mensen die opzoek zijn naar dagbesteding kunnen terecht op een unieke ICT leerwerklocatie. Hier worden diverse activiteiten aangeboden zoals het maken van een website. 
  • Werk: de Visie Groep biedt samen met het UWV en gemeenten diverse soorten reintergratie trajecten aan. Het kan zijn dat iemand met een betaalde baan vastloopt in zijn of haar werk, zo kan er gebruik worden gemaakt van een jobcoach. Daarnaast worden bedrijven bij uitvoering van diverse trajecten ondersteund.
  • Lees meer…