Bent u opzoek naar hijsmiddelen?

Bent u opzoek naar hijsmiddelen? Dan bent u bij gebuwin aan het goede adres. Het bedrijf heeft veel ervaring en kennis als het gaat om trek- en hijsproducten. De producten en diensten zijn te gebruiken in de marine en offshore, chemische en agrarische industrie en machine- en bouw sector. 

Het bedrijf is opgericht in 1947 door twee broers. De producten zijn ontworpen, getekend, geassembleerd en getest in twee grote fabriekshallen. Het bedrijf kent een enthousiast team van 12 professionals die flexibel werken en zorgen ervoor dat de verwachtingen overtroffen worden. 

Het bedrijf vindt het belangrijk om te streven naar de hoogste kwaliteit, uitstekende leverbetrouwbaarheid en de klantservice. Dit wordt aangeboden in combinatie met een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Het bedrijf heeft klanten in de internationale offshoring-, marine-, mijnbouw-, landbouw- en voedingsindustrie. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in custom made hijs- en hefoplossingen. 

Hijsmiddelen

Voor hijsmiddelen kunt u dus terecht bij gebuwin. Het bedrijf is er wanneer u hijsmiddelen nodig heeft voor de bouwplaats, bedrijfshal of garage. De experts van het bedrijf denken graag met u mee over een oplossing op maat. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment van hijsmiddelen voor verschillende oplossingen en toepassingen. Al de producten hebben een robuuste bouw, zijn betrouwbaar en hebben een minimale veiligheidsfactor van vier. 

Het bedrijf kan de hijsmiddelen zelf ontwerpen en produceren. Zo kunnen de hijsmiddelen op wens van de klant worden gemaakt, de oplossingen op maat zorgen ervoor dat bedrijf geholpen kunnen worden. De hijsmiddelen kunnen in verschillende soorten sectoren worden gebruikt. Zo levert het bedrijf de hijsmiddelen aan de volgende sectoren:

  • Agrarisch
  • Marine & havens
  • Voedselverwerking
  • Medisch
  • Defensie
  • Waterzuivering
  • Sport en vrije tijd

Wanneer u hijsmiddelen op maat nodig heeft dan kunt u contact opnemen met het bedrijf. Het bedrijf denkt graag met u mee om een  oplossing met hijsmiddelen te bedenken. Voor hijsmiddelen kunt u dus bij gebuwin terecht. 

Werkzaamheden

Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment van lieren. Deze zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen. De kwaliteit wordt gegarandeerd door productontwikkeling op de eigen engineering afdeling. Dit maakt het mogelijk dat het bedrijf producten met een robuuste bouw kan maken die een hoge betrouwbaarheid en minimale veiligheidsfactor van vier hebben. 

Naast het produceren van lieren kan het bedrijf u ook voorzien op het gebied van hijsdavits, tandwielkasten en accessoires. 

Bij het bedrijf kunt u terecht voor verschillende accessoires passend bij de handlier. Zo kunt u kiezen uit hulpmotoren zoals luchtmotor en de elektrische motor. Beide motoren kunnen eenvoudig op een aandrijfas van de handlier worden gestoken. Wanneer er meer aanwezig is, heeft u alleen een motor nodig om de lieren aan te drijven. Naast deze hulpmotoren biedt gebuwin ook een robuuste katrol blok aan wat geschikt is voor elk type handlier.  

De gietijzeren kabels zijn afzonderlijk te bestellen en de overige accessoires zijn slingers die in lengte verstelbaar zijn, staalkabels die gemaakt zijn van verzinkt staal of RVS.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie. Het team van het bedrijf staat u graag te woord om te helpen met het vinden van de juiste oplossing. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen op de website.

https://gebuwin.com/nl/