Zoekt u een ervaren klokkenmaker in Breda?

Niko van Keep is de klokkenmaker in breda en omstreken. Bij deze klokkenmaker wordt uw klok met de grootste zorg behandelt. Niko van Keep repareert al vele jaren voornamelijk antieke klokken. Het kan daarbij gaan om vele verschillende soorten uurwerken. Heeft u een oude klok die beschadigd is of niet meer werkt? Breng hem naar deze uitstekende klokkenmaker in Breda, en hij krijgt uw klok letterlijk weer bij de tijd. Vaak werken klokken niet meer door dat een van de onderdelen door slijtage aan vervanging toe is. Reparatie van de klok is in dat geval zeker nog mogelijk. Helaas is het zo dat wanneer het om oudere of echt antieke klokken gaat, het uurwerk vaak wordt afgeschreven. Mensen gooien hun oude kapotte klokken vaak weg zonder maar over reparatie na te denken. Dat vind ik erg zonde. Ik draag er graag aan bij om uw prachtige oude klokken weer te laten tikken als vroeger. Ik heb een echte passie voor mooie uurwerken en bij mij wordt uw klok met uiterste zorg behandeld. Door mijn jarenlange ervaring heb ik al vele verschillende soorten en maten klokken mogen repareren. Het repareren van een klok is een precies karwei, en erg arbeidsintensief. Iemand met een echt passie voor mooie uurwerken die uw klok met respect en zorg behandelt is daarbij belangrijk. Kortom, heeft u een mooie klok die helaas niet meer werkt? Gooi deze niet weg, maar breng hem in plaats daarvan voor reparatie langs bij de beste klokkenmaker in Breda. Of het nu gaat om een enorme koekoeksklok of om een zakhorloge, Niko van Keep is uw adres voor alle reparaties. Bent u nieuwsgierig over wat de klokkenmaker allemaal voor u kan betekenen? Het antwoord op veel van uw vragen kunt u vinden op de website. Wanneer u surft naar http://www.antiek-uurwerk.nl/ kan u hier alles over deze klokkenmaker in Breda rustig nalezen. Geef uw uurwerk nog een kans!

Uw klokkenmaker in Breda voor reparaties, restauraties en meer.

Bj Niko van Keep kunt u niet alleen terecht voor de reparatie van uw kapotte oude klokken en horloges. Ook kan ik uw antieke klok volledig restaureren. Zo krijgt de klok of horloge zijn echte authentieke uitstraling terug. Het gebeurt vaak dat hele klokken of wijzerplaten worden overgespoten in een kleur die op dat moment populair is. Wanneer dit het geval is bij erg oude klokken, is de eigenaar daar niet eens altijd van op de hoogte. Het kan leuk zijn om uw klok te laten restaureren naar zijn originele look. Er is geen betere klokkenmaker in Breda te vinden die voor dit soort werk meer geschikt is dan Niko van Keep van antiek-uurwerk.nl. U bent altijd van harte welkom voor al uw reparaties en restauraties. Met liefde zal ik uw antieke klok weer in haar oude glorie herstellen. Vaak is een reparatie van een oude klok slechts een kwestie van het vervangen van een versleten onderdeel. Schrijf uw klok daarom alstublieft niet direct af wanneer deze het niet meer doet! Vaak is een reparatie mogelijk, en dit doe ik graag voor u. Uw klok zal bij de klokkenmaker in Breda met zorg worden behandeld en op professionele wijze worden gereinigd en gerepareerd.

Neem contact op!

Heeft u vragen over de manier waarop ik mijn werk doe, of wilt u weten of uw klok in aanmerking komt voor een reparatie of restauratie? Twijfel niet en neem contact met mij op. Ik beantwoord graag al uw vragen. Niet voor niets heb ik de reputatie als de beste antieke klokkenmaker in Breda opgebouwd. Ik doe mijn werk al jarenlang met veel trots en plezier.