Bed and breakfast Arnhem

Als ik er even lekker tussenuit wil en ik heb geen zin om ver te reizen, dan kies is altijd voor b&b Jansbeek, een bed and breakfast te Arnhem. Het fijne van in Nederland blijven is in de eerste plaats voor mij het feit dat je niet zo lang onderweg bent. Natuurlijk is het leuk om een buitenlandse stad te ontdekken, maar vaak zit je dan of uren in de auto of je moet weer een paar uur vliegen. En afgezien dat ik dit zonde van mijn tijd vind, is het ook voor het milieu natuurlijk niet goed. Als je verblijft in een bed and breakfast in Arnhem, dan is je reistijd niet zo lang, waardoor je gewoon langer van je vrije dagen kunt genieten. En bovendien belast je het milieu dan dus ook gewoon veel minder! Daar komt voor mij als voordeel bij dat het ook gemakkelijk is, je hoeft geen andere taal te spreken en je weet hoe alles werkt, voor een korte break vind ik dat persoonlijk fijn, dan gaat je energie niet op aan ontdekken hoe bijvoorbeeld het openbaar vervoer werkt. Ook dat is wat mij betreft dus een voordeel van een verblijf bij een bed and breakfast te Arnhem.

Genoeg te ontdekken vanuit bed and breakfast Arnhem

Bovendien, men denkt vaak dat je naar het buitenland moet gaan om mooie cultuur en natuur te kunnen ontdekken, maar uit ervaring kan ik je vertellen dat er ook in eigen land nog genoeg is wat je niet kent! Je kunt bijvoorbeeld uitstekend vanuit Jansbeek bed and breakfast Arnhem ontdekken als stad. Vlakbij deze b&b bevindt zich het Sonsbeekpark, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Dit mag met recht een van de mooiste plekjes van de stad genoemd worden! Daarnaast kun je vanuit je bed and breakfast Arnhem natuurlijk ook op heel andere manieren leren kennen. Je kunt er lekker gaan winkelen of heerlijk uit eten gaan. Of je kunt een bezoek brengen aan Burgers Zoo of het Openlucht Museum. Ook op cultureel gebied is er altijd veel te beleven, te doen en te ontdekken! Met andere woorden, je hoeft je hier echt niet te vervelen! Heb jij juist even geen zin in drukte, maar wil je heerlijk ontspannen in de natuur? Ook dat is vanuit deze bed and breakfast te Arnhem mogelijk, doordat deze aan de rand van het centrum gelegen is ben je niet alleen in korte tijd in het stadshart, maar sta je ook zomaar op de Veluwe waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De regio heeft dus voor een ieder genoeg te bieden!

Heerlijk er tussenuit

Ik heb hierboven al verschillende redenen genoemd waarom je deze bed and breakfast in Arnhem zou moeten bezoeken, maar daarbij heb ik het eigenlijk nog maar weinig gehad over Bed & Breakfast Jansbeek zelf. Waarom zou je nu juist voor deze accommodatie kiezen? Ik kies voor hun omdat:

  • zij prachtige sfeervolle kamers hebben
  • je er heerlijke luxe vindt, om jezelf echt te verwennen
  • je er gratis kunt parkeren
  • ze gratis wifi bieden aan hun gasten
  • ze heerlijk ontbijt serveren met streekproducten

Voor mij zijn dit dus de redenen waarom ik graag voor deze bed and breakfast in Arnhem kies als ik er even tussenuit wil. Meer over hun accommodatie kun je lezen op Jansbeek.nl. Ik kom hier altijd weer heerlijk tot rust, ik kan me hier altijd weer helemaal opladen. Als jij er dus ook eens een keer lekker uit wilt en je hebt geen zin in een lange reistijd, dan kan ik je deze bed and breakfast in Arnhem dus absoluut aanraden!