Is je iPhone 5 kapot? Kies dan voor iPhone 5 reparatie

De iPhone, het is bijna een magisch object waar mensen tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Dat is ook niet zo gek, want je kunt er enorm veel mee. Een telefoon is er allang niet alleen meer om mee te bellen. Bellen is zelfs bijna verleden tijd. Met een iPhone kun je zoveel meer. Maar met al het goede komt ook een negatieve keerzijde. Een Nokia van 15 jaar geleden, had een klein plastic schermpje. Dus als je deze telefoon liet vallen, dan was er niets aan de hand. Een iPhone 5 heeft een geavanceerd, maar breekbaar, lcd scherm. Laat je deze vallen, dan mag je van hemelse interventie spreken als het scherm niet kapot is. In de regel is het namelijk zo dat als je een telefoon als de iPhone 5 laat vallen, dat het scherm dan ook echt kapot is. Maar in zulke gevallen is het natuurlijk mogelijk om je iPhone 5 te laten repareren. Omdat de schermen zo vaak kapot gaan, is het niet vreemd dat je veel opties hebt om je scherm weer te laten repareren. Maar het is ook zo dat heel veel mensen een iPhone bezitten, daarom is het logisch dat je vaak niet lang hoeft te zoeken voor een iPhone reparateur. Mocht je iPhone kapot zijn, dan kun je kiezen voor iPhone 5 reparatie via smart-repair.nl. Smartrepair heeft 5 winkels in Nederland waar je zelf gemakkelijk even langs kunt komen als je behoefte hebt aan iPhone 5 reparatie. Mocht je bijvoorbeeld te maken hebben met een kapot scherm dan kom je langs bij een van de winkels van Smartrepair voor iPhone 5 reparatie. Daar lever je de iPhone 5 dan in en terwijl je wacht wordt de iPhone 5 gerepareerd. Terwijl je wacht kun je genieten van een lekker kopje koffie, thee of fris en tevens is er wifi. Dus als je een tablet of laptop bij je hebt, dan hoef je je niet te vervelen in de comfortabele lounge van Smartrepair. Natuurlijk kun je ook andere zaken laten repareren. Denk aan de home button die het vaak laat afweten. Dit is in de regel een klusje die binnen 5 minuten al is gerepareerd.

Komt langs of laat de telefoon ophalen met de iPhone 5 reparatie service van Smartrepair

Hierboven heb je al kunnen lezen dat je de telefoon gewoon langs kunt brengen in één van de winkels van Smartrepair. Je kunt dit doen met of zonder afspraak. Dus mocht je toevallig in de buurt zijn en verder niets om handen hebben, heb je verder zin in een kop koffie of thee, dan is het verstandig om gewoon even binnen te wandelen. Zoals gezegd is de telefoon klaar terwijl je wacht. Heb je echter een wat strakker schema, dan kun je voor iPhone 5 reparatie ook een afspraak maken. In dat geval kom je langs op de afgesproken tijd en dan wordt je telefoon meteen gerepareerd. Naast deze vormen van iPhone 5 reparatie, kun je ook kiezen voor de zogenaamde afhaalservice. In dat geval wordt de iPhone 5 bij u thuis door PostNL opgehaald. Deze wordt dan naar Smartrepair gestuurd, gemaakt en weer terug gestuurd. Zo zie ja maar dat iPhone 5 reparatie zeker niet moeilijk hoeft te zijn.

IPhone reparatie voor alle iPhones

Of je nu iPhone 5 reparatie nodig hebt of iPhone 5s reparatie, het is allemaal mogelijk. Hieronder vind je een lijst van alle modellen die door Smartrepair gerepareerd kunnen worden:

  • iPhone SE
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 5S
  • iPhone 5C
  • iPhone 5
  • iPhone 4s
  • iPhone 4