Met een lichtgordijn het bedrijfspand versieren

Sinds dit jaar werken wij vanuit een nieuw bedrijfspand, want het vorige pand werd te klein voor mijn bedrijf. Ik kon een mooi pand huren aan de rand van een industrieterrein en een woonwijk en ben erg blij met de keuze. Dit jaar wilde ik graag het pand versieren voor tijdens Kerstmis, omdat ik dit er leuk uit vind zien, maar ook omdat het pand en mijn bedrijf hierdoor meer aandacht krijgen. Samen met een aantal medewerkers had ik verschillende ideeën besproken en het leek ons het leukste om buiten een lichtgordijn op te hangen. Ik ging op zoek naar bedrijven die dit soort artikelen verkopen en kwam uit bij kerstverlichtingbuiten.com. Bij dit bedrijf hebben wij de verlichting voor een goede prijs gekocht en het pand wordt zeer mooi verlicht. De afgelopen jaren werkten wij vanuit een pand dat midden op het industrieterrein staat, maar dit pand werd te klein voor ons. Omdat er weinig mensen op dit deel van het industrieterrein komen, slechts werknemers van bedrijven, versierden wij het pand nooit voor tijdens de kerstdagen. Wij werken nu vanuit een pand dat naast een woonwijk staat en er rijden veel auto’s langs het pand, daarom wilde ik dit jaar wel het pand versieren. Met een aantal medewerkers besprak ik ideeën en wij besloten om voor een lichtgordijn te kiezen. Ik dacht eerst zelf aan een grote kerstman, maar vond dit niet goed bij mijn bedrijf passen. Ik wilde graag het gebouw laten opvallen op een goede manier en daarom wilde wij het gebouw verlichten. Een van de medewerkers stelde voor om een lichtgordijn op te hangen, omdat dit er netjes en feestelijk uitziet. Dit leek mij een goed idee en wij berekende hoeveel meter wij nodig hadden om het pand goed te versieren.

Online een lichtgordijn gekocht

Ik besloot om een paar maanden van te voren al op zoek te gaan naar bedrijven die een lichtgordijn verkopen en vond de website kerstverlichtingbuiten.com. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kerstverlichting en heeft een zeer groot assortiment. Ik zag dat zij verschillende soorten lichtgordijnen verkopen en vond ook de lengte waar ik naar zocht. Ik vond het handig dat op de website duidelijk staat welke producten je nodig hebt, hierdoor kon ik in een keer de juiste producten kopen. Ik had het lichtgordijn ook bij andere bedrijven gevonden, maar zag dat deze website veel goede beoordelingen had en hier kon ik het artikel voordelig kopen.

Het pand wordt mooi verlicht

De volgende dag kwam mijn bestelling al binnen en ik wilde graag van te voren het lichtgordijn uitproberen. De verlichting werkt erg goed en zorgt dat het pand mooi verlicht wordt. Het gordijn heeft verschillende standen, waardoor wij van stand kunnen wisselen. Tijdens de kerstdagen zullen wij het gordijn weer ophangen en ik weet zeker dat mijn bedrijf zal opvallen. Ik ben erg blij met de aankoop en de website kerstverlichtingbuiten.com.

  • Dit bedrijf heeft een groot assortiment in kerstverlichting
  • Met de informatie op de website weet je precies wat je moet kopen
  • Ik kon het lichtgordijn voor een goede prijs kopen
  • Het pand wordt zeer mooi verlicht