Een bloemstuk bezorgen aan mijn buurvrouw

Anderhalf jaar geleden ben ik gaan wonen in een nieuwe stad. Het management van het bedrijf waar ik voor werkte wilde graag dat ik een nieuw filiaal ging openen in deze stad. Ik werkte al vijf jaar voor het bedrijf en dit was het soort kans waarop ik aan het wachten was. Ik wilde graag promotie maken en ik wist dat ik hiermee aan het management kon laten zien wat ik kon. Er zijn weinig mensen bij ons in het bedrijf die een nieuw filiaal geopend hebben, daardoor vond ik het een grote eer dat ze mij vroegen. Dit betekende wel dat ik moest verhuizen, want ik wilde niet elke keer een uur naar het filiaal rijden. Het verhuizen was lastig voor mij, want ik kende niemand in deze stad en ik ben iemand die graag iets gaat drinken of eten met zijn vrienden. Ik vond een mooi huis in het centrum van de stad en het leek mij een leuke buurt. De eerste dag stelde ik mij voor aan de buren en dat stelden ze erg op prijs, vooral mijn buurvrouw. Sindsdien heb ik goed contact met haar. Ze is al wat ouder en ik help haar af en toe met wat klusjes in huis. Zij helpt mij ook met kleine dingetjes, als ik op vakantie ga dan geeft ze bijvoorbeeld eten aan mijn kat. Ze nodigt mij af en toe ook uit om bij haar te eten, dat is erg aardig en ze kan goed koken. Vorige week was haar verjaardag, maar daar kon ik helaas niet bij zijn, want ik was een weekendje weg. Daarom wilde ik een bloemstuk bezorgen aan haar huis. Ze houdt erg van bloemen en ik wist dat ze het zou waarderen, als ik een bedrijf een bloemstuk bezorgen liet.   

Een bloemstuk bezorgen via Bloemisterij Fleurina

Een paar dagen van te voren ging ik langs bij een bloemist in de stad en vroeg of zij een bloemstuk bezorgen konden. Ze hebben hier altijd veel mooie boeketten voor een goede prijs. Helaas gaven ze aan dat ze geen bloemstuk bezorgen konden. Ik dacht dat ik online een bedrijf kon vinden die het kon doen, maar toen ik thuis kwam was ik het vergeten. Ik was druk bezig met inpakken voor het weekendje weg en had veel dingen te doen op mijn werk. Pas op de morgen van haar verjaardag bedacht ik mij dat ze die dag jarig was. Snel ging ik op zoek naar een bedrijf die dezelfde dag een bloemstuk kon bezorgen. Gelukkig vond ik de website bloemist-fleurina.nl. Als ik via Bloemisterij Fleurina een bloemstuk voor het einde van de ochtend bestelde, dan zouden ze het die dag nog het bloemstuk bezorgen. Ik vond verschillende mooie bloemstukken en koos er eentje uit die ik het mooiste vond. Gelukkig was ik nog op tijd.  

Erg blij met het bloemstuk

Een bloemstuk bezorgen laten was een goed idee, want mijn buurvrouw was er erg blij mee. Toen ik na het weekend thuiskwam, vertelde ze dat ze het bloemstuk erg mooi vond. Ze was blij dat ik me haar verjaardag herinnerde. Toen ik een week naar haar verjaardag bij haar kwam eten, liet ze me het bloemstuk zien, het zag er nog steeds goed uit.

Een bloemstuk bezorgen kan je het beste door Bloemisterij Fleurina laten doen  

  • Als je voor het einde van de ochtend bestelt, dan komt het die dag nog aan
  • Ze hebben veel mooie bloemstukken
  • Het bloemstuk dat ik had laten bezorgen zag er na een week nog goed uit