Hoe je vermageren kan zonder afzien

Afvallen of vermageren is voor veel mensen een constante doorn in het oog. Het feit dat het constant is, komt natuurlijk door het feit dat pogingen om af te vallen mislukken. Ofwel je haalt je streefgewicht niet of je haalt het wel, maar krijgt alle kilo’s na het dieet weer terug. Maar hoe je vermageren kunt op een efficiënte manier is voor veel mensen een raadsel. Als je vol goede moed begint met afvallen, dan heb je ook voldoende motivatie om het vol te houden tot het einde. Maar als je begint met poging 10, dan heb je al een gebrek aan motivatie voordat je goed en wel onderweg bent. De vraag hoe je vermageren kunt is dan ook geen rare vraag. Wat men eigenlijk graag wil weten is hoe je vooral blijvend kunt vermageren. Maar dat is niet alles, want je hebt immers verschillende soorten van doelstellingen wanneer het over vermageren gaat. Afvallen is dan ook een breed begrip. Je kunt de wens hebben om van 100 kilo naar 50 te gaan, maar het kan ook zijn dat je enkel je buikje vaarwel wilt zeggen. Via de verschillende blogs op restartalacarte kun je jezelf verdiepen in methodes die je helpen om gezond en af te vallen. Veel mensen kijken bijvoorbeeld vooral naar de snelste route richting het einddoel. Dat betekent gewoonweg minder eten en flink veel sporten. Maar als je minder eet en meer gaat sporten, dan komt je lichaam veel voedingsstoffen tekort. De vraag hoe je vermageren kunt op een gezonde manier is dan ook een goede vraag. Maar dat is niet de enige vraag die je je moet stellen. Het is ook van belang dat je de juiste motivatie hebt om af te vallen. Daarom moet je jezelf vragen hoe je vermageren kunt zonder dat het leidt tot afzien, demotivatie en faalangst. Als je begint met afvallen en de berg waar je tegenop moet klimmen is zo hoog dat je de top niet eens kunt zien, dan zakt de moed je meteen al in de schoenen. Maar als de obstakels bestaan uit kleine heuveltjes in een door zonovergoten landschap, dan krijg je meteen zin om te beginnen. Daarom leer je via restartalacarte.com ook dat vermageren niet vervelend hoeft te zijn. Het gaat immers ook lang niet altijd om ingrijpende veranderingen. Soms ben je gewoon niet helemaal happy met je lichaam en wil je een paar kilo’s kwijt. Maar als je dan vervolgens alleen nog maar water met citroen mag consumeren, dan begin je waarschijnlijk niet eens aan het dieet.

Hoe vermageren en toch genieten?

Het punt is ook dat je gewoon van het leven wilt kunnen genieten. Maar dat kan op verschillende manieren. Je kunt elke dag een vette hamburger met patat wegwerken, maar je kunt ook heerlijk gezond eten in een restaurant. Dat laatste kun je tijdens een dieet blijven doen, zolang je gebruik maakt van de overige stappen, tips en recepten van Restart A La Carte.

Lees meer over gezond vermageren op restartalacarte.com

Als je op zoek bent naar een methode om gezond en effectief af te vallen en als je wilt weten hoe je vermageren kunt zonder alle kilo’s weer terug te krijgen, dan is de website van restartalacarte.com een goed startpunt. Op de site vind je namelijk allerlei informatie over onderwerpen als: 

  • Hoe snel vermageren
  • Ervaringen van mensen met Restart A La Carte
  • Het dieet van Restart A La Carte