Hebt u weleens gehoord van kerntrekbeveiliging?

mr-beveiliging - Kerntrekbeveiliging

Dankzij kerntrekbeveiliging van mr-beveiliging.nl kunt u uw voor- en achterdeur met een gerust hart dichtdoen en gaan slapen. Ook al gaat u op vakantie, dankzij de kerntrekbeveiliging komt er niemand door uw deuren naar binnen als u dat niet wilt. Een dief loopt nog eerder naar een volgend huis dan te proberen om in te breken. Het is namelijk dankzij de metalen omhulling onmogelijk geworden om nog eenvoudig naar binnen te komen. Wist u dat een dief snel een schroef in uw deurbeslag kan draaien zodat hij het slot er in zijn geheel mee kan ontwrichten? Een dief kan daardoor in een mum van tijd binnen zijn. En dat mag natuurlijk nooit gebeuren, niet als u thuis bent en al helemaal niet als u op vakantie bent. Dankzij kerntrekbeveiliging is het niet langer mogelijk en zal hij of zij een andere manier moeten verzinnen om binnen te komen. Het is daarom tevens geen overbodige luxe om naast kerntrekbeveiliging ook andere diefstalpreventieve maatregelen te nemen. Zo kunt u een camerasysteem in uw tuin en bij de oprit ophangen. U hoeft dit systeem niet eens aan te zetten, ook dit kan afschrikwekkend werken. Combineer het met een goed alarm. Eventueel een stil alarm als u graag wilt dat de insluiper op heterdaad door de politie wordt betrapt. Wij hebben het allemaal in huis dus neemt u eens een kijkje op onze website. De diverse artikelen zijn handig onderverdeeld in categorieën zoals:

  • Kluizen,
  • Hang- en sluitwerk
  • En camerasystemen.

We bezorgen uw kerntrekbeveiliging binnen 24 uur

Hopelijk ziet u het nu wel zitten om kerntrekbeveiliging te kopen. Het moge duidelijk zijn dat het geen kwaad kan om dit op uw deuren te installeren. Dit is trouwens een fluitje van een cent. U kunt uw oude slot er eenvoudig uit schroeven en het nieuwe erin plaatsen. Natuurlijk krijgt u een uitgebreide handleiding bijgeleverd en staat het u te allen tijde vrij om onze klantenservice aan te spreken als u hier nog prangende vragen over hebt. Wij rekenen €4,95 aan verzendkosten als u bestelt in Nederland of België. Maar komt uw bestelling boven de €70,- uit, dan betaalt u helemaal geen verzendkosten! Daarnaast leveren we standaard binnen 24 uur tenzij er een zondag of feestdag tussen zit. En ten slotte willen we u erop wijzen dat u maar liefst 14 dagen bedenktijd hebt. U kunt in die 2 weken uw kerntrekbeveiliging uitproberen. Mocht het niet zo bevallen dan mag u het gratis terugsturen en krijgt u uw geld van ons terug of een vervangend artikel opgestuurd.

Hebt u hier toch nog vragen over? Stel ze dan snel aan onze klantenservice

Velen zijn u al voorgegaan, zowel particulieren die hun huis beter willen beschermen als bedrijven die natuurlijk hun pand onbeheerd achterlaten. Dankzij een deur met kerntrekbeveiliging bedenkt een dief zich nog wel een tweede keer. U mag er eigenlijk automatisch wel vanuit gaan dat ze het risico niet nemen. Het geluid dat den dief zou moeten maken om door uw deur met kerntrekbeveiliging heen te komen is nauwelijks voor te stellen. De hele buurt zal er wakker van worden, dat staat als een paal boven water. Hopelijk bent u tevreden over de producten die u bij ons hebt gekocht en ook over onze service. Wellicht dat u ons of de kerntrekbeveiliging wilt belonen met een mooi cijfer. Zo hebben we op dit moment een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9.2 maar dat kan nog beter! Hebt u toch nog vragen over kerntrekbeveiliging? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Uiteraard kunt u ons tijdens kantooruren even bellen.