Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers verzorgt sinds 2000 de uitgaven en publicaties voor stichtingen en verenigingen door heel Nederland. De stichtingen en verenigingen draaien vaak op vrijwilligers en kunnen daarom de publicaties meestal niet zelf betalen. Nolin Uitgevers gaat voor deze stichtingen en verenigingen op zoek naar ondernemers die de publicatie mogelijk willen maken. Deze ondernemers krijgen in ruil daarvoor weer naamsvermelding in de publicatie. Nolin Uitgevers is trots te werken voor deze stichtingen en organisaties.

De werkwijze van Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers werkt met een team van 50 á 60 mensen die actief bezig zijn professionele publicaties te realiseren voor haar opdrachtgevers. De opdrachtgevers van Nolin Uitgevers zijn zelf niet in staat, zowel wanneer het gaat om tijd, als wanneer het gaat om financiële middelen, om dit te realiseren. Nolin Uitgevers staat deze organisaties en stichtingen bij in het realiseren van de publicatie van onder andere brochures en magazines.

Nolin Uitgevers vindt het daarbij belangrijk dat ieder onderdeel van het publicatieproces voor de opdrachtgever kosteloos wordt verzorgd. Dit geldt zowel voor het ontwerpen, de sponsorwerving, het drukken, als ook voor de verzending. De medewerkers van Nolin Uitgevers nemen hiervoor contact op met ondernemers, die in ruil voor ondersteuning naamsvermelding krijgen in de publicatie. Dit noemt Nolin Uitgevers het SponsorPublicatieConcept en dit concept maakt het Nolin Uitgevers mogelijk om publicaties gratis voor u te realiseren.

Nolin Uitgevers kan stichtingen en verenigingen op deze manier helpen bij het verstevigen van uw identiteit en imago. Daarnaast verbetert Nolin Uitgevers uw marketingmix aan de hand van deze publicaties. Op deze manier bereiken al vele organisaties en stichtingen een grote doelgroep en komen meer mensen in aanraking met uw organisatie. Dit kan aan de hand van een eenmalige uitgave van magazines, maar ook door een tijdloze voorlichtingsbrochure voor uw stichting of organisatie. Nolin Uitgevers denkt graag met u mee, wanneer u nog zoekende bent naar de beste publicatie voor uw stichting of organisatie.

Wat doet Nolin Uitgevers nog meer?

Naast het kosteloos verzorgen van publicaties voor stichtingen en organisaties zet Nolin Uitgevers zich ook op andere manieren in voor de maatschappij. Nolin Uitgevers is namelijk een SBB (samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf. Studenten op MBO-niveau kunnen hier stage lopen en zo een goede leerervaring op doen in de branche van communicatie en marketing. Daarnaast is Nolin Uitgevers ook bezig om een eerste stage op het Hbo-niveau te kunnen gaan verzorgen in samenwerking met de Hanzehogeschool in Groningen. Op deze manier is Nolin Uitgevers niet alleen bezig met hulp, in de vorm van publicaties, aan maatschappelijke organisaties of stichtingen, maar staat Nolin Uitgevers ook bij in het leerproces van de jongeren in deze maatschappij. Meer informatie over Nolin Uitgevers vindt u op de website van het bedrijf.