Hebt u een haartransplantatie nodig?

Kaal worden doen we allemaal zolang je maar lang genoeg leeft. Hoewel helemaal kaal worden niet altijd het geval is, mag u er wel vanuit gaan dat uw haar met de tijd uitdunt. Dat is niets om u voor te schamen. Wat echter wel zeer vervelend is, is wanneer dit op jonge leeftijd gebeurt. Het kan aangeboren zijn en kan versneld worden door te veel stress. Bij vrouwen is het misschien nog wel erger dan bij mannen. Hoe dan ook: als u zich hierin herkent en u kunt er niet mee leven dan kunt u een haartransplantatie nemen. Een haartransplantatie is al helemaal niets om u voor te schamen. Velen zijn u al voorgegaan en zijn uitermate enthousiast over de haartransplantatie. U merkt het verschil al binnen enkele dagen. Het is alsof u uw volle bos haar weer terug hebt. In principe is een haartransplantatie iets permanent totdat uw genen er weer vat op krijgen en uw teruggetrokken haargrens terugkeert. Maar daar kunnen echt jaren zo niet decennia over heen gaan dus u hebt alle tijd om zonder zorgen voor de spiegel te staan. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Kijk dan snel eens op onze website want daar leert u alle voordelen van het nemen van een haartransplantatie in Turkije. Waarom in Turkije? Simpel, daar is het veel goedkoper voor ons om te werken. Nederland is een duur land voor bedrijven, dat weet u misschien ook wel. Nu is Turkije zeker geen belastingparadijs maar de wetgeving is soepeler en het scheelt toch wel aanzienlijk aan onkosten. Natuurlijk berekenen we al deze voordelen door in de prijzen van het nemen van een haartransplantatie zodat u hier meteen de vruchten van kunt plukken. Anders kunt u er net zo goed voor kiezen om in Nederland een haartransplantatie te nemen. Vergelijkt u de kosten van een Nederlandse kliniek dat aan deze transplantaties uitvoert ten opzichte van onze kliniek in Turkije. U begrijpt meteen waarom we ervoor gekozen hebben om te verkassen. Wellicht kunt u het combineren met een leuke vakantie aan de kust van dit prachtige zonnige land dat ligt aan de Middellandse zee. Alanya en Antalya zijn bijvoorbeeld bekende kustplaatsen waar u voor weinig geld een all-in vakantie naartoe kunt boeken. Dat betekent dat de vlucht, het hotel en het voedsel er allemaal bij in zitten. Boek een aansluitend verblijf in onze kliniek en u gaat met een volle bos haar huiswaarts!

Vliegt u voor een haartransplantatie naar Turkije

Een aantal zeer belangrijke pluspunten om te kiezen voor een haartransplantatie bij esteworld-haartransplantatie.nl:

  • Direct contact met de kliniek in Turkije zodat er geen tussenpersonen nodig zijn. Overigens is al het contact in het Nederlands!
  • Gratis consult en nazorg door een haarspecialist in Nederland.
  • Behandeling in de beste haartransplantatiekliniek van Turkije.
  • Goedgekeurd door Ministerie van Volksgezondheid van Nederland.
  • We voldoen aan de ISO9001- en TÜV-kwaliteitskeurmerken, dus een uitstekende kwaliteit en behandeling is wat u van ons mag verwachten voor, tijdens en na uw haartransplantatie.
  • Keurmerk van Nederlandse Haarstichting.
  • En garantie op het resultaat.

Het komt vrijwel nooit voor dat een haartransplantatie mislukt. Eigenlijk kan dat simpelweg niet. Het enige dat kan mislukken is dat het getransplanteerde haar niet gaat groeien. Oorzaken daarvoor zijn een te kapotte huid, misschien stoot uw lichaam het af of hebt u het niet goed na behandeld. Hoe dan ook, u hebt voor dit soort zaken een garantie bij ons. Eventueel kunt u er voor kiezen om het nogmaals te proberen. Maar u hoeft niet bang te zijn, dit komt vrijwel niet voor. Een haartransplantatie door Esteworld is een vrijwel gegarandeerde nieuwe haardos. En we behandelen zowel mannen als vrouwen. Voor vrouwen is het toch pijnlijker als ze hun haar verliezen. Vrouwen hebben vaak lang haar dat ze op diverse sierlijke manieren kunnen dragen. Als er dan plukken haar loslaten of uw huid al op jonge leeftijd uitdunt, dan kan dat een behoorlijk inbreuk op uw zelfvertrouwen zijn. U voelt zich letterlijk en figuurlijk minder mooi. En dan kunnen uw familie, uw vrienden en uw partner nog zo vaak tegen u zeggen dat het niets is om u voor te schamen, voor veel mensen werkt het niet op die manier.

De klinieken worden door Nederlanders geleid

Herkent u deze beschrijving? Kunt u niet naar uzelf kijken in de spiegel door het gebrek aan haar? Neemt u dan een haartransplantatie. Een haartransplantatie is helemaal niet zo duur. Zeker niet als u ervoor kiest om onze kliniek in Turkije te bezoeken. Dan bent u absoluut geen dief van uw eigen portemonnee. En het is die investering meer dan waard. U kunt er echt mee voor de dag komen en u zult zich stukken beter voelen. Die complimentjes die u vroeger altijd kreeg vanwege uw schoonheid komen snel terug dankzij een haartransplantatie. U zult trouwens als een VIP worden rondgeleid tijdens uw bezoek aan deze toonaangevende kliniek. De vlucht zit er al bij in. Vanaf het vliegveld krijgt u een eigen auto met chauffeur die u naar een luxe hotel brengt. Ook in het hotel wordt u als een prins of prinses behandeld en uiteraard zal u gratis vervoerd worden naar de kliniek. Een behandeling is vrijwel pijnloos. Het enige dat kan gebeuren is een wat rode en gevoelige huid. Maar die verdwijnt snel en zal plaatsmaken voor een prachtige bos met haar. Kijkt u eens op de website naar geslaagde operaties in ons fotoalbum!