Geef je woning een unieke uitstraling met een Hongaarse punt vloer

Op vrijwel alle terreinen in het leven heb je de optie om het op safe te spelen, maar je kunt ook altijd kiezen voor het onbekende. Dit geldt voor het kiezen van een restaurant en het maken van een keuze voor een geschikte vloer in je woning. Deze beide voorbeelden laten ook meteen zien dat de impact van een alternatieve keuze niet altijd heel groot is. Ga je naar een restaurant waar je nog nooit eerder bent geweest, dan kan het dus tegenvallen. Maar zodra dat het geval is, dan is dat op zich niet zo erg. Zodra je het restaurant weer verlaat is het immers voorbij en kun je de avond achter je laten. Het voordeel is dat je daarna weet wat je van het restaurant kunt verwachten. Met de keuze voor een vloer moet je eigenlijk wel zeker weten of het goed past bij je interieur. Als je immers niet tevreden bent nadat de vloer is gelegd, dan kun je niet zomaar even voor een andere vloer kiezen. Maar dit is geen reden om het dan altijd maar op safe te spelen, want een saaie vloer zorgt immers niet voor de juiste uitstraling in je woning. Vooral als je reeds in meerdere woningen hebt gewoond met dezelfde soort vloeren, dan is het zeker tijd voor iets anders. Je moet af en toe even een frisse wind laten waaien en dat kan bijvoorbeeld met een Hongaarse punt vloer. Een Hongaarse punt vloer houdt het midden tussen een veilige keuze en een riskant alternatief. Hoewel je een Hongaarse punt vloer (nog) niet heel veel tegenkomt, is het wel een vloer die aan populariteit begint te winnen. Dat komt natuurlijk door het unieke design. De reden dat het toch een soort van veilige keuze is, komt door het feit dat een Hongaarse houtvloer nog steeds een mooie authentieke houtenvloer is. Je combineert dus de veiligheid van een bekend materiaal met de unieke uitstraling van de Hongaarse punt vloer. Mocht je er toch niet helemaal zeker van zijn, dan is het belangrijk om een Hongaarse punt vloer gewoon eens in het echt te bekijken. Dit kan heel goed in de Showroom van WOOD! by Vorselaars. Dat is ook niet zo gek want WOOD! by Vorselaars is dé expert als het gaat om houten vloeren. Dus hoewel je bij WOOD! by Vorselaars prima een mooie standaard houten vloer kunt kopen, kun je er ook terecht voor een unieke Hongaarse punt vloer. Wat dat betreft ben je voor al je vloerwensen bij WOOD! by Vorselaars zeker aan het juiste adres. Lees daarom hieronder snel verder om meer te leren over deze speciale vloersoort.

Ontdek de Hongaarse punt vloer die past in jouw woning

Elke vloer is anders en dat geldt ook weer voor iedere Hongaarse punt vloer. Je kunt kiezen voor verschillende houtsoorten, kleuren en ook de grote van de planken is variabel. Vind je het bijvoorbeeld iets te spannend om met de kleinere planken een Hongaarse vloer te leggen, dan kun je ook kiezen voor een vloer met grotere planken. Het effect wordt daardoor iets rustiger, waardoor je het dus meer op safe speelt. Via al dit soort van variaties op hetzelfde thema kan iedereen de vloer uitzoeken die het beste past bij zijn of haar smaak en interieur.

Andere vloeren die je kunt bestellen bij WOOD! by Vorselaars

Mocht je toch liever een andere houten vloer willen kopen, dan kun je via de site van vorselaars-houtenvloeren ontdekken wat voor soort vloeren je zoal kunt bestellen. Zo kun je bij WOOD! by Vorselaars onder andere terecht voor:

  • Eikenhouten vloeren
  • Visgraat vloeren
  • Parketvloeren