Fietslampjes als promotiemateriaal

promoboer - Fietslampjes

De herfst is begonnen, het is weer vroeg donker en dat betekent dat de politie weer start met de controles met betrekking tot fietsverlichting. Fietsen zijn er genoeg in Nederland, maar functionerende fietsverlichting is een heel ander verhaal. Voorheen had je alleen de optie om fietsverlichting op de fiets zelf te installeren. Verlichting op de fiets zelf wordt met kwetsbare dunne draadjes verbonden met een dynamo. Het resultaat daarvan is dat de verlichting vaak defect is omdat de draden breken. Daarnaast is het niet bepaald comfortabel, want een dynamo op het wiel zorgt ervoor dat trappen zwaarder wordt. Omdat de verlichting op de fiets nogal precair is, kun je tegenwoordig beter gebruik maken van fietslampjes die je op de fiets kunt monteren of op je kleding. Deze fietslampjes werken met batterijen. Zodra het herfst wordt, dan haal je een paar fietslampjes en dan kun je zonder zorgen op reis. Op het moment dat je je bedrijf wil promoten onder een doelgroep van fietsgebruikers, dan kun je in de herfst gebruik maken van zadelhoesjes en/of fietslampjes. Juist omdat mensen steeds meer gebruik maken van fietslampjes, zijn deze lampjes natuurlijk een perfect vorm van promotiemateriaal. Een nadeel van fietslampjes is dat ze klein zijn en niet aan de fiets vast zitten. Daardoor kun je ze snel kwijtraken. Daarnaast raken de batterijen op den duur op en dus hebben fietsgebruikers nieuwe fietslampjes nodig. Hier kun jij vervolgens op in spelen door ze te voorzien van fietslampjes. Als je het echt goed aanpakt, dan zorg je er ook voor dat de fietslampjes zijn voorzien van je bedrijfsnaam of het bedrijfslogo. Het is bekend dat mensen promotiemateriaal het meest waarderen wanneer ze er veel gebruik van maken. Iemand die elke dag om 5 uur met de fiets naar huis fiets, zal dus dagelijks gebruik maken van de fietslampjes en daardoor dagelijks in aanraking komen met de naam of het logo van jouw bedrijf. Na de donkere seizoenen zullen ze veel ervaringen vergeten, maar de naam van jouw bedrijf zal in hun geheugen gegrift zijn.

De fietslampjes van Promoboer

Een fietslampje heeft vaak een mooi ovaal oppervlak waar je een logo op kunt drukken. Mocht je de lampjes willen bedrukken, dan kun je dat heel goedkoop realiseren via Promoboer. Promoboer is een bedrijf dat zich bezig houdt met allerlei verschillende promotiematerialen en het bedrukken van die materialen. De eerder genoemde zadelhoesjes kun je bijvoorbeeld ook laten bedrukken via Promoboer. Je hebt bij elk artikel dat je wilt bedrukken verschillende opties. Wat een fietslampje betreft kun je kiezen voor de goedkoopste optie. Dit zijn lampjes van relatief lage kwaliteit, maar met een groot oppervlak waar je een naam of logo op kunt laten drukken. Wil je weten hoe een fietslampje met jouw logo eruit komt te zien, dan kun je een gratis proefdruk laten maken. Als je tevreden bent, dan kun je 500 stuks of meer bestellen. Een fietslampje wordt verzonden in een verpakking. Het is daarom ook mogelijk om de verpakking te voorzien van een logo of bedrijfsnaam. Wil je meer weten? Kom dan eens langs op de website.

Ander promotiemateriaal voor fietsers

Je kunt op promoboer.nl terecht voor verschillende promotiematerialen speciaal voor fietsers. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Fietsflyers
  • Zadelhoesjes
  • Fietsbellen
  • Fietsenrekken

Al deze artikelen kun je via de website van promoboer.nl laten bedrukken. De artikelen zijn altijd zeer scherp geprijsd en de levering is razendsnel. Verder kun je al bestellen vanaf 500 stuks. Mocht je meer informatie willen over de specifieke prijs, dan kun je via de site direct een offerte aanvragen. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent.