Textieldruk voor bedrijfskleding

vkprint - TextieldrukHebt u een eigen bedrijf, dan kan het in bepaalde gevallen handig zijn dat het goed zichtbaar is dat u van deze onderneming bent. Dit geldt voor zzp’ers, maar zeker ook voor personeelsleden van grotere bedrijven. Bedrijfskleding gebruiken waarop met textieldruk een bedrijfsnaam of logo is aangebracht, is dan ook een uitstekende keus. Voor mensen die op kantoor werken, is dit natuurlijk niet nodig, maar voor mensen die buiten de bedrijfsdeuren komen wel. Voor hen is gebruik maken van textieldruk op speciale bedrijfskleding echt een aanrader. Dit kan voor de meest uiteenlopende beroepsgroepen gelden. Bijvoorbeeld voor bouwvakkers, maar ook voor vertegenwoordigers. Ook voor winkelpersoneel is het natuurlijk heel erg handig als zij goed herkenbaar zijn als personeel, dat maakt het voor klanten een stuk eenvoudiger om iemand te vinden die zij aan kunnen spreken met vragen of klachten. Herkenbaarheid is dus een belangrijke reden om gebruik te maken van de techniek van textieldruk en kleding te laten bedrukken met bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Daarnaast is het voor de uitstraling ook goed, het ziet er gewoon erg netjes uit als iedereen dezelfde soort kleding draagt en als daarop duidelijk de naam van het bedrijf vermeld is.

Andere opties met textieldruk

Hierboven kwam naar voren dat textieldruk heel goed toegepast kan worden op werkkleding en dat dit zorgt voor een grotere herkenbaarheid van mensen die voor de onderneming werken. Bij werkkleding wordt dan vooral gedacht aan shirts, broeken en truien, maar niet alleen deze producten kunnen bedrukt worden. Andere zaken die voor bedrukking door middel van textieldruk in aanmerking komen, zijn bijvoorbeeld:

  • jassen
  • schorten
  • veiligheidshesjes
  • caps
  • tassen

Natuurlijk kan het bij de bovenste vier heel goed ook om bedrijfskleding gaan, afhankelijk van het soort werk dat er uitgevoerd moet worden, kunnen veiligheidshesjes, schorten, jassen en caps goed van pas komen. Maar de laatste twee, tassen en caps, zijn ook ideaal om te gebruiken als relatiegeschenk. Een bedrukte tas of cap kan immers altijd door mensen gebruikt worden en op die manier maken zij meteen reclame voor uw onderneming. Iedereen die zij tegenkomen zal de naam zien en zo zorgt u op een relatief eenvoudige manier voor een flinke vergroting van uw naamsbekendheid. Gebruik maken van textieldruk is dus een goed idee voor werkkleding voor alle medewerkers, maar ook voor relatiegeschenken kan het dus een interessante optie zijn. Reden genoeg om het eens in overweging te nemen.

Specialist in bedrukken

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die textieldruk biedt? Dan is het zeker aan te raden eens contact op te nemen met VK Print. Zij bieden vele mogelijkheden wat betreft deze druktechniek en kunnen verschillende soorten textiel als geen ander voor u bedrukken. Soms kan het echter zo zijn dat u graag op een ander soort materiaal iets wilt laten drukken, bijvoorbeeld op aardewerk, kunststof of metaal. Het zal voor zich spreken dat textieldruk dan geen optie is. Maar dat betekent niet dat het helemaal niet mogelijk is om een mooie opdruk te laten maken, er zijn namelijk nog heel veel andere soorten druktechnieken beschikbaar. Blinddruk, vlakzeefdruk, rondzeefdruk of tampondruk zijn voorbeelden van technieken die gebruikt kunnen worden om andere soorten materialen en objecten van een mooie opdruk te voorzien. Soms is er slechts één techniek de gebruikt zou kunnen worden, andere keren zijn er verschillende technieken waaruit gekozen kan worden. De medewerkers van VK Print adviseren u graag over wat in uw geval de beste optie is en het mooiste resultaat geeft. Voor textieldruk of voor andere vormen van bedrukking, zijn de specialisten van VK Print dus een uitstekende keus.