Een herenkapper in Vlaardingen gezocht

Twee weken geleden was de bruiloft van mijn broer. Mijn broer en ik zijn niet alleen familie, maar ook goede vrienden van elkaar. Misschien is dat een beetje vreemd, want we hebben totaal andere karakters. Mijn broer is erg precies, wil alles onder controle houden en besteedt veel aandacht aan zijn uiterlijk. Bij mij is dit het tegenovergestelde, ik ben veel relaxter en vind mijn uiterlijk veel minder belangrijk. Veel mensen zeggen dat ze als ze het niet wisten, dat ze het dan niet zouden weten dat we broers zijn. Zelf ben ik niet getrouwd, maar mijn vriendin en ik gaven wel een feest toen we onze partnerschap registreerden. We hadden diverse vrienden en familieleden uitgenodigd en dat vonden wij voldoende. Wij hadden wel een mooi pak en jurk aan, maar niet speciaal voor een bruiloft. Mijn broer wilde het graag wel groot vieren, met alle toeters en bellen. Hij had gevraagd of ik zijn getuigen wilde zijn en dat wilde ik natuurlijk graag. We hadden van te voren alle trouwplannen doorgenomen en ik hielp het paar waar ik kon. Ze hadden een mooie zaal en een klassieke auto gehuurd en een professionele fotograaf aangenomen. Alles moest perfect zijn en ze wilden het graag in een klassieke stijl. Ik vond de ideeën allemaal erg leuk, ook al zou het niets voor mij zijn, maar het paste perfect bij mijn broer en zijn vrouw. Toen ik de plannen hoorde besefte ik me, dat ik zelf ook een aantal dingen moest regelen. Mijn vrouw en ik moesten een mooi pak en jurk uitzoeken, want die hadden wij niet liggen. Het was ook verstandig om naar een herenkapper in Vlaardingen te gaan, zodat ik er goed uit zou zien voor de speciale dag. Ik was al jaren niet meer naar een herenkapper in Vlaardingen gegaan, want ik liet mij altijd door een vriendin knippen.  

Online een herenkapper in Vlaardingen gevonden

Ik wist natuurlijk wel dat er verschillende kappers in de buurt zijn, maar ik wilde graag speciaal naar een herenkapper in Vlaardingen. Online zocht ik naar ‘herenkapper Vlaardingen’ en ik vond verschillende kappers. Ik vergeleek de verschillende websites en de prijzen van de kappers. Ik zag dat haarmode-vlaardingen.nl niet ver van mij vandaan was en het leek mij een goede herenkapper in Vlaardingen. Ik belde ze op om een afspraak te maken vlak voor de bruiloft. Toen ik aankwam bij de kapper waren er een aantal klanten voor me en moest ik even wachten. Ik was er wat eerder dan mijn afspraak, dus dat vond ik geen probleem. Van te voren had ik al met mijn vrouw besproken hoe ik mijn haar zou laten knippen. Dat zou niet erg anders zijn dan normaal. De kapster gaf me een aantal tips voor mijn haar, want mijn haar is erg dun. Bovendien begin ik wat kalend te worden aan de achterkant. Op haar advies liet ik me net wat korter knippen dan normaal.

Een positieve ervaring

Ik was achteraf blij met mijn keuze om naar een herenkapper in Vlaardingen te gaan. Er werd meer aandacht aan het knippen besteed dan bij mijn oude kapper en ik was blij met de tips die ik kreeg. Ik kon merken dat ze gespecialiseerd in heren zijn. Mijn vriendin vond ook dat ze me erg goed geknipt hadden en vond dat ik vaker moest terugkomen. Ik denk dat ik dat ga doen, want mijn haar ziet er een stuk beter uit. Haarmode Louise is een goede herenkapper in Vlaardingen

  • Ze besteden veel aandacht aan het knippen
  • Ze zijn gespecialiseerd in het knippen van mannen
  • Ik was erg blij met de knipbeurt