Betrouwbare transformatoren

Transformatoren worden in allerlei marktsectoren toegepast. Je vindt ze onder meer in de machinebouw, in elektrische installaties en in medische apparatuur. Wanneer je werkt met een transformator, wil je zeker zijn dat deze betrouwbaar is. De transformatoren van ETI zijn uitvoerig getest en voldoen aan scherpe veiligheidseisen. Zo weet je zeker dat je bij dit bedrijf producten koopt waar je op kunt vertrouwen. Wat zijn de voordelen van ETI?

  • Scherpe prijs
  • Klantspecifiek
  • Goed contact
  • Duidelijke levertijd

Voor de transformatoren van ETI betaal je een zeer scherpe prijs. Goedkoop is in dit geval geen duurkoop: je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het apparaat. Bij de productie van de onderdelen maakt men enkel gebruik van duurzame materialen. Een transformator die je bij bovenstaand bedrijf bestelt, gaat daarom jaren mee. ETI werkt niet alleen met basisproducten, maar kan ook klantspecifieke transformatoren leveren. Ben je dus op zoek naar een unieke oplossing die niet op de site te vinden is? Neem dan gerust contact op! De ontwerpers gaan voor je aan de slag en binnen één tot twee weken heb je de transformatoren (driefase met UL/CSA recognition) in huis. In zeer korte tijd krijg je dus waar je naar op zoek bent! Naast dit alles is het bedrijf uitstekend te bereiken. Je krijgt snel antwoord wanneer je een vraag stelt en kunt hierover direct in gesprek. Heb je vragen over de verschillende producten, dan kun je die dus gerust stellen. Tot slot: de levertijd van de producten is altijd bekend. Je weet dus meteen hoe lang je op je bestelling zult moeten wachten. Je weet waar je aan toe bent. Surf snel naar http://eti.nl/ en bekijk de mogelijkheden. Het bedrijf verkoopt overigens niet alleen transformatoren, maar ook power units, gelijkstroomvoedingen en bedrading.

Welke transformatoren zijn geschikt?

Niet elke transformator is geschikt voor elke toepassing. In tegendeel, vaak werkt slechts één model optimaal. De transformatoren die jij zoekt vind je in de handige ‘product selector’ op de website. Om te beginnen kies je een type transformator. Je kunt hierbij denken aan 3ph modellen, een scheidings- of spaartransformator, of bijvoorbeeld een voedingstransformator. Vervolgens kies je de ingangspanning. Deze kan variëren van 220V tot 520V, afhankelijk van de bron die je gebruikt. Hierna is het slechts een kwestie van het bepalen van de uitgangsspanning en het vermogen. Zorg dat je hierbij geen vergissing maakt. Elektrische apparaten raken door een verkeerde transformator snel beschadigd. Tot slot kun je kiezen voor beschermingsklasse en uitvoering. Dankzij de handige filters selecteer je in een handomdraai de transformatoren die geschikt zijn voor jouw toepassing. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Je komt dan precies te weten welk type je nodig hebt voor je deze aanschaft. Laat je goed informeren over de verschillende mogelijkheden: misschien heb je iets over het hoofd gezien!

Meer dan zestig jaar ervaring!

ETI heeft inmiddels meer dan zestig jaar ervaring met de productie en het ontwerp van professionele transformatoren. Het bedrijf heeft inmiddels elke situatie wel een keer voorbij zien komen. Dit is handig, omdat je hierbij snel geholpen kan worden bij een probleem. Waar een ander bedrijf de situatie eerst goed moet onderzoeken, komt ETI direct met de juiste oplossing. Een ervaren werknemer helpt je bij het uitkiezen van het juiste product voor de juiste opdracht. Ben je dus op zoek naar een leverancier met ervaring? Dan hoef je niet verder te zoeken! Je wordt snel en zorgvuldig geholpen, zodat jouw productie niet stil komt te liggen. Goede transformatoren zijn essentieel binnen een succesvolle bedrijfsvoering, kies voor de kwaliteit van ETI!