Geschikte partij voor bestemmingen transport

Een paar jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf opgestart. Ondertussen ben ik verantwoordelijk voor een retail-bedrijf met 10 vestigingen verspreid over Nederland. Aangezien ik me richt op de verkoop van biologische producten en het liefst zo lokaal mogelijk, is het van belang dat de goederen snel arriveren. En niet veel tijd kwijt is met het transport. Met lokaal mogelijk bedoel ik dat in ieder geval alle goederen uit Europa afkomstig moeten zijn. Dit omdat ik geloof dat de natuur ons geeft wat we nodig hebben en dat exact op de plaats waar we ons bevinden. Nu is bestemmingen transport niet een onderwerp dat per se mijn voorkeur of interesse heeft. Sterker nog ik schuif het het liefste de hele tijd vooruit, maar omdat mijn biologische winkel zo is uitgegroeid kan ik het bestemmingen transport niet meer zelf regelen. De eerste jaren reden mijn werknemers wekelijks naar Oost-Europa waaronder Roemenië en Bulgarije. Ik heb daar namelijk een boerderij gevonden die alles duurzaam produceert dat wil zeggen zonder bestrijdingsmiddelen. Ze beschikken alleen niet over het officiële biologisch certificaat, maar dat is voor mezelf en mijn klanten niet van belang. Ik heb een goede relatie met mijn klanten waar vertrouwen een substantieel onderdeel van is. Zo zal ik ook nooit een enorm winstoogmerk hebben. Het gaat erom dat mijn klanten mijn producten kunnen betalen. Daarom werk ik dus voornamelijk samen met de boeren uit Oost-Europa.  Zij leveren echt kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs. Sinds een paar maanden beschik over de 10 vestigingen en ben ik serieus op zoek gegaan naar een bedrijf dat het bestemmingen transport naar de landen Bulgarije en Roemenië voor zijn rekening kan nemen. Een voormalig zakenpartner werkte samen met Rugo en zo kwam ik terecht op de website van de organisatie.

Bestemmingen transport

Rugo Logistics BV is specialist op het gebied van logistieke dienstverlening. Ze hebben een enorme reikwijdte wat betreft de service die ze aan bieden. Ze hebben dagelijks transport lopen naar diverse landen zoals Polen, de Baltische Staten, Wit-Rusland, Oekraïne en Kazachstan. Rugo biedt diverse opties aan voor zijn klanten. Zo kun je een deelpartij of compleet ladingen laten leveren. In alle landen werken ze samen met betrouwbare partners. Die beschikken over een goede beveiliging en 24 uur per dag geopend zijn. Deze partners zijn service gericht en helpen de ontvanger met de gehele inklaringsprocedure. Daar heb je zelf geen idee van wat daar allemaal bij komt kijken. Het invoeren en uitvoeren van producten is namelijk een complex proces en je moet op de hoogte zijn van talloze regels. Sinds 2000 werken ze samen met de landen waar ik mijn leveranciers heb zitten:

  • Roemenië
  • Bulgarije
  • Hongarije

Dat gaf mij een goed gevoel, want dit betekent dat ze al 17 jaar ervaring hebben met betrouwbare partners en met bestemmingen transport. Die ervaring vind ik van groot belang omdat mijn producten vrij kwetsbaar zijn. Het gaat om groente en fruit dat met zorg vervoert moet worden, want anders heb ik een probleem met de verkoop. Niemand die rot groente of fruit wil kopen. Het betrof bij mij daarom ook niet normaal bestemmingen transport. Het is voor mijn goederen van belang dat de trailers uitgerust zijn met een ADR-uitrusting en ook koeltrailers bevatten. Dit bood Rugo allemaal voor een betaalbare prijs.

Contact

Mocht je nu zelf ook in de levensmiddelen branche werkzaam zijn en op zoek zijn naar een betrouwbare service voor bestemmingen transport. Neem vooral eens contact op met de werknemers van Rugo. Je kunt ook een offerte alvast aanvragen via de website. Zo heb je in ieder geval al een indicatie van de kosten van je bestemmingen transport.