Heeft u een transformator met bakeliet nodig?

Ons bedrijf wordt gerund door vrijwilligers omdat wij een bedrijf hebben dat de mensen wil laten zien hoe je op ambachtelijke wijze kan produceren. Dat houdt in dat wij afhankelijk zijn van giften van mensen die onze activiteiten steunen en daarom hebben wij het niet krap, maar om te zeggen dat wij ruim in het geld zitten, is ook overdreven. Vandaar dat wij onlangs baalden toen wij merkten dat onze transformator kapot was gegaan. Zonder dit onderdeel zouden wij niet goed kunnen werken en dus moesten wij snel op zoek naar een nieuwe transformator. Wij zochten een met bakeliet. Wij wilden weer een met bakeliet regelen omdat wij al gemerkt hadden dat wij ons bedrijf graag zo authentiek mogelijk wilden houden. Wanneer je echter gaat zoeken naar een leverancier die je een transformator met bakeliet kan leveren, dan merk je al snel dat het niet eenvoudig is om een goede deal te sluiten. De meeste bedrijven vragen namelijk een vermogen voor hun bakeliet en dat konden wij ons simpelweg niet veroorloven. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een aanbieder van bakeliet te vinden die ons wel goed kon helpen. Dat was zoeken naar een speld in een hooiberg, maar wij hebben het geluk gehad om dit bedrijf te vinden. Wij zijn namelijk bij de mensen van eti.nl terecht weten te komen. Als het gaat over bakeliet, dan moet je bij deze mensen zijn. Wij hebben op hun site gezien dat zij precies datgene verkochten dat wij nodig hadden en wij hebben daarom meteen even contact opgenomen met de mensen die hier werken om te horen of zij ons aan het juiste bakeliet konden helpen. Wij waren blij dat wij zo vriendelijk te woord gestaan werden en het was voor ons ook prettig om te horen dat wij hier inderdaad het juiste bakeliet konden kopen. Wij hebben daarom ook niet lang hoeven twijfelen over de vraag of wij hier geholpen wilden worden want wij hadden al snel in de gaten dat wij hier kwaliteit konden kopen die wij elders niet zouden kunnen krijgen voor zo’n geweldige prijs. 

Hier vonden wij onze transformator met bakeliet 

Wij hebben al heel snel besloten om met dit bedrijf in zee te gaan omdat men namelijk heel goede tarieven rekent voor hun producten. Bovendien zagen wij ook dat het bakeliet dat men hier verkoopt van hoge kwaliteit is dus voor ons was het geen moeilijke keus om te beslissen dat wij hier graag zaken wilden gaan doen. 

Ons probleem is opgelost

Wij zijn blij dat ons probleem inmiddels is opgelost en wij hopen dat wij nog heel lang plezierig gebruik kunnen blijven maken van ons bakeliet. Mocht u ook op zoek zijn naar een transformator, dan raad ik u aan om:

  • even naar de site van eti.nl te surfen 
  • te bekijken wat u hier aan mogelijkheden aangeboden krijgt
  • een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf om van heel veel voordeel te profiteren 

Ik kan u aanraden om deze site even goed in de gaten te houden want hier kunt u heel veel moois kopen.