Welk incassobureau kan u meteen helpen?

Ik heb een bedrijf en helaas heb ik vaak te maken met wanbetalers. Dat is heel vervelend want door deze mensen verlies ik heel veel geld. Ik probeer hen namelijk vaak aan te sporen om mij te gaan betalen, maar het is vaak een kwestie van dat ze mijn berichten geheel negeren en daardoor ben ik vele uren kwijt per klant om hen mij te laten betalen. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik dit anders kon aanpakken. Ik wilde mij namelijk graag op mijn bedrijf richten en vandaar dat ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om een incassobureau in te schakelen. Wanneer je namelijk met een incassobureau gaat werken, weet je zeker dat je meer mogelijkheden hebt om je geld te ontvangen dan wanneer je alles zelf moet regelen. De vraag was echter welk incassobureau mij al op korte termijn van dienst kon zijn. Ik wilde er namelijk graag zeker van zijn dat ik met de juiste mensen in zee zou gaan en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om aan de hand van recensies op het internet een goed incassobureau te vinden. Dat bleek een heel slimme zet te zijn want toen ik ging kijken welk incassobureau door haar cliënten heel goed beoordeeld werd zag ik dat er een incassobureau was dat er met kop en schouders bovenuit stak. Dat waren de mensen van credifin-nederland.nl. Deze site heb ik meteen even bekeken omdat ik graag wilde weten welke diensten zij mij allemaal konden verlenen. Ik heb toen gezien dat dit incassobureau van vele markten thuis is en daarom heb ik ook al heel snel besloten dat ik graag met deze mensen wil gaan werken. Ik heb daarom even een mail gestuurd en daarin heb ik aangegeven met hoeveel wanbetalers ik te maken had. Ik kreeg toen al heel snel antwoord van hen en ik kreeg te horen dat dit incassobureau graag voor mij achter mijn wanbetalers aan wilde gaan. Ik heb daarom ook geen seconde hoeven te aarzelen over het feit of ik met dit bedrijf wilde gaan samenwerken of niet. Ik heb daarom meteen opdracht gegeven aan dit incassobureau om achter mijn cliënten aan te gaan. 

Dit incassobureau heeft mij heel goed geholpen 

Ik heb gemerkt dat wanneer je een incassobureau inschakelt, je heel veel meer macht hebt dan wanneer je zelf achter je wanbetalers aan gaat. Een incassobureau kan dreigen, en deze dreigementen ook waar maken. Ik kan dat als bedrijf niet. Ik ben daarom blij dat ik de mensen van credifin-nederland.nl in de arm genomen heb want zij hebben mij heel goed verder weten te helpen. 

Ik heb al veel geld mogen ontvangen 

Ik ben blij dat ik dit kantoor in de arm genomen heb, want zij hebben mij heel goed verder weten te helpen. Kortom:

  • ik ben heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • ik heb gemerkt dat veel mensen mij meteen hebben betaald 
  • ik kan u dit incassobureau van harte aanbevelen 

Ik ben blij dat ik deze mensen heb gevraagd om achter mijn schuldenaren achter te gaan want inmiddels zijn al veel problemen opgelost.