Hulp nodig bij de werving en selectie van ICT’ers? Kies dan voor Aatop ICT!

Bent u opzoek naar een nieuwe ICT professional of wilt u graag de werving en selectie uit handen geven voor het vinden van uw nieuwe collega’s ICT? Dan bent u van harte welkom bij Aatop ICT! Met jarenlange ervaring in de werving en selectie van ICT’ers weten wij als geen ander waarmee wij rekening dienen te houden. Met onze unieke wervingswijze vinden wij efficiënt en doelgericht geschikte kandidaten. Voorafgaand aan het werven, worden alle belangrijke details doorgesproken, want nieuw personeel dient ook goed aan te sluiten bij uw bedrijfscultuur en andere vereisten. Onze aanpak is direct en persoonlijk. Aatop ICT maakt graag kennis met uw team en bedrijf, zodat gericht kan worden begonnen met de werving en selectie ICT voor uw bedrijf of afdeling.

Werving en selectie ICT’ers

Al ruim tien jaar is Aatop ICT specialist in het werven en selecteren van specifieke ICT’ers. Met een gemotiveerd en gedreven team, wordt dagelijks fanatiek gezocht naar de juiste kandidaten voor uw bedrijf. In de beginfase wordt er een kenmerkende vacature geschreven die al het grootste gedeelte van de werkzoekenden weg selecteert. Tijdens de kennismakingsgesprekken wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het beter leren kennen van de kandidaten. Belangrijke vaardigheden worden doorgenomen. Ook de bedrijfscultuur wordt niet buiten beschouwing gelaten. Een sollicitant kan namelijk perfect lijken voor een functie, maar als hij of zij niet prettig kan werken binnen de heersende bedrijfscultuur, dan zal het niet op een succesvolle samenwerking uitlopen. Aatop ICT weet hier ideaal mee om te gaan. Onze collega’s kennen de ICT wereld als geen ander en kunnen zich hierdoor goed inleven in zowel kandidaten als bedrijven. De werving en selectie ICT vindt plaats vanuit onze vier vestigingen in Nederland; Amsterdam, Sliedrecht, Veenendaal en Zwolle.

Aatop ICT voordelige personeelsintermediair

Binnen onze bedrijfscultuur heerst een open en transparante communicatie. Wij vinden duidelijke afspraken belangrijk, zodat u altijd weet wat u van ons kunt verwachten. Dit is wat ons onderscheid in de werving en selectie van ICT kandidaten. Daarnaast staat integriteit en vriendelijkheid hoog in het vaandel. Mensen staan bij ons altijd centraal. Daarbij gaan wij voor oprechte en openhartige gesprekken, waarbij wij zeer secuur omgaan met onze klanten en sollicitanten. De bedrijfsvoering kenmerkt zich als betrokken en persoonlijk. U krijgt bij ons daarom één vaste contactpersoon. Duurzame relaties is waar wij bekend om staan. U mag onze partners altijd contacteren voor referenties. Op deze wijze bent u verzekerd dat wij met onze werving en selectie ICT voor u op een accurate en efficiënte wijze opzoek gaan naar geschikte nieuwe ICT’ers.

Voordelen werving en selectie ICT door Aatop ICT:

 • Betrokken, vriendelijk en oprecht
 • Duurzame arbeidsrelaties
 • Een vaste contactpersoon
 • Een vaste contactpersoon
 • Meer dan tien jaar ervaring
 • No cure no pay
 • Persoonlijke en uitgebreide kennismakingsgesprekken
 • Professioneel en secuur
 • Vernieuwend en praktisch
 • Vier locaties in Nederland
 • Zeer uitgebreid netwerk
Bent u zoekende naar een professioneel wervingsbureau voor de werving en selectie van uw ICT personeel? Zoek dan niet langer verder. Aatop ICT selecteert uw ICT medewerkers snel en zorgvuldig. Bekijk voor meer informatie onze website of neem gelijk contact op voor advies en vragen: aatop-ict.nl/. Naar welke ICT professional bent u opzoek? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!