Wedge sneakers zijn niet weg te denken uit het straatbeeld

mijnschoengeheim -

Bent u bekend met de wedge sneakers? Dit zijn niet zo maar de alledaagse sneakers die u ten overvloede in een willekeurige schoenenzaak aantreft. Dit zijn namelijk sneakers met een hak. Niet de kleine naaldhakken die u aantrekt voor een gala, maar eerder wigvormige hakken die u wellicht kunt vergelijken met een sleehak. U kunt natuurlijk niet de hele dag op hakken rondlopen. Het is op de lange termijn niet zo goed voor uw lichaamshouding laat staan voor uw tenen en voeten. Wilt u toch graag iets langer zijn dan u daadwerkelijk bent en vindt het prettig dat uw lichaam in een goede houding wordt geduwd door de schoenen die u draagt? Dan zijn wedge sneakers de oplossing want ze bieden uw voeten veel comfort. Terwijl u toch al snel 6 à 10 centimeter langer bent. De lengte is natuurlijk niet de enige reden om voor deze wedge sneakers te kiezen. Wellicht vindt u het prettig om op sneakers te werken maar vindt u ze niet bepaald charmant. De wedge sneakers die u op mijnschoengeheim.nl aantreft zijn dat juist wel. In voornamelijk zwart-witte combinaties kunt u de wedge sneakers in diverse vormen en designs bestellen. Klinkt u dat als muziek in de oren maar bent u bang dat de wedge sneakers te groot of te klein uitvallen? Bestelt u dan toch. Want mocht het daadwerkelijk zo zijn dat u een andere maat nodig hebt, dan kunt u ze binnen 14 dagen vrijblijvend retour sturen!

De wedge sneakers zijn ideaal om op te werken

Sneakers zijn zeer populair voor zowel vrouwen en mannen. Maar als vrouw wilt u ook vrouwelijkheid uitstralen en dat lukt niet echt met sneakers met een uniseks design. Dat is een heel ander verhaal bij de wedge sneakers. Terwijl u toch alles kunt doen wat u ook op uw oude versleten paar sneakers kunt! Dus draag de sleehak sneakers onder uw outfit als u gaat werken, naar school of de universiteit gaat, als u gaat reizen of als u naar een feestje gaat. Schoenen kleden af en dat geldt zeker voor onze wedge sneakers. Dat is de reden dat we onze wedge sneakers in vele vormen aanbieden:

  • In diverse tinten grijs, zwart en wit,
  • Met ritssluitingen,
  • Maar ook met veters zodat er voor ieder wat wils is te vinden.

U kunt er uiteraard voor kiezen om meerdere paren te kopen. Dan weet u zeker dat u voor elke gelegenheid een verrassend paar schoenen klaar hebt staan. Het is verstandig om onze website te bookmarken. Want u kunt er wel op rekenen dat u vele complimentjes krijgt over de schoenen die u draagt. De kans dat u snel weer een paar schoenen bestelt wordt daardoor wel erg groot. Wist u trouwens dat we een speciale webpagina hebben waar u wedge sneakers voor scherpe kortingen kunt kopen? Haast u daarom naar de outlet-pagina.

U bent centimeters langer maar u loopt niet op smalle hakjes!

Deze sleehakken in sneakermodel zijn helemaal in de mode. Schoenen die u vrijwel dagelijks onder iedere outfit kunt dragen terwijl u vrouwelijkheid en vastberadenheid uitstraalt, dat is wat u van onze producten mag verwachten. Hebt u vragen over onze schoenen of over het maken van een online bestelling? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. Klimt u daarom in de pen en schrijf een e-mail met daarin al uw prangende vragen. Natuurlijk kunt u deze service ook telefonisch bereiken. Blijft u graag op de hoogte van onze nieuwe modellen en scherpe kortingen? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting bij uw volgende bestelling.