Verpakkingen bieden we in diverse soorten en maten aan

Zoekt u een bedrijf dat voor uw bedrijf verpakkingen kan maken? Dan bent u bij pellikaan.nl aan het juiste adres. Wat kunnen we zoal voor u betekenen? U kunt uw wensen aan ons doorgeven en daarmee bedoelen we dat u het type verpakkingsmateriaal aangeeft, de verpakking en de afmetingen waarin ze moeten worden gemaakt. Nu hebben wij op dit moment meer dan 5.000 verschillende soorten verpakkingen in ons assortiment, toch kan het zo zijn dat uw product nergens in past. Wij houden wel van een uitdaging. Niet voor niets is Pellikaan een innovatief bedrijf op het gebied van verpakkingsmateriaal voor vrijwel elke branche. Een groothandel van voedingsmiddelen, kleding, speelgoed of weer iets heel anders zal bij ons slagen. Dat kunnen we u wel garanderen. Dus neemt u even een kijkje op pellikaan.nl en laat u overweldigen door het riante aanbod verpakkingen. Wat bedoelen we zoal met verpakkingen? Op de eerste plaats de kartonnen dozen. Deze dozen worden over het algemeen van bruin karton gemaakt. Als u er meerdere producten in stopt dan noemt men een dergelijke doos een collo waarvan het meervoud colli luidt. Gebruik u het echter om één enkel product in te stoppen en dient het dus als verpakking voor de consument? Dan wilt u geen lelijk bruin kartonnetje maar een mooi net wit doosje of in een andere kleur die tevens geprint kan worden. Ook dan bent u bij ons welkom want we bedrukken graag al uw verpakkingen in fullcolour!

Onze verpakkingen zijn kwalitatief hoogstaande producten

U begrijpt dat het leveren van deze dozen een van onze belangrijkste bezigheden is. Daarnaast verkopen we allerlei verpakkingsaccessoires. Denk daarbij aan onder andere:

  • Tape om de dozen mee af te dichten. Dit is meestal een doorzichtig transparant sterk plakband. Maar u kunt ook dozen aan elkaar vastmaken en verbinden met wikkelfolie. Gebruik dit folie eventueel om gehele containers en pallets vast te wikkelen. Elastieken en touw zijn andere bekende voorbeelden.
  • Daarnaast kunt u vulmateriaal kopen. Denk aan piepschuim, foam deeltjes of airpack verpakkingen.
  • Gaat u kleine pakjes of juist enorme dozen verschepen via een koeriersdienst? Dan moet u dit zichtbaar kunnen maken op de envelop of de doos. Daarnaast moeten dergelijke verpakkingen tegen een stootje kunnen. Zulke verzendingsmaterialen kunt u ook in groten getale bij ons bestellen.

U leest het, er zijn vele verpakkingen en accessoires te koop via onze site. Gelukkig kunt u dankzij een keur aan categorieën en subcategorieën snel uw keuze verkleinen. Komt u er alsnog niet helemaal uit? Probeer dan eens de ingebouwde zoekbalk of spreek een medewerker aan via de chatbalk die u rechts onderaan de website kunt vinden. Let er wel op dat deze chat enkel tijdens werkdagen actief is.

Wist u dat u tijdens werkdagen online met ons kunt chatten?

Mocht u liever iemand aan de telefoon spreken of via de mail dan is dat geen enkel probleem. Het is tevens mogelijk om bij ons langs te komen. We staan graag voor u klaar om zeer specifieke verpakkingen op maat te maken. Want verpakkingen hebben diverse doeleinden. Ten eerste is het de bedoeling dat al uw producten veilig worden vervoerd zonder kans op schade. Ten tweede is het een visitekaartje, zeker als de verpakking ook aan de consument wordt verkocht. Er staat informatie op over het product zoals de ingrediënten net als informatie over uw bedrijf. En ten derde kan de consument het product na gebruik weer veilig opbergen. U kunt overigens als beginnend ondernemer een kleine bestelling maken maar ook direct een enorme bestelling als u een flink concern hebt. Wij zijn dan ook van geen kleintje vervaard.