Serre

We zitten allemaal helaas steeds vaker binnen en krijgen daardoor weinig van de seizoenen mee. Met een serre kun je daar verandering in brengen. Voor ons werk, maar ook voor onze vrijetijdsbesteding brengen we vaak veel tijd binnenshuis door. We werken achter de computer, als we uit het werk komen kijken we thuis nog op de computer of we nog mails hebben binnengekregen en lezen we over het laatste nieuws. We koken, eten en zetten de televisie aan om nog even te ontspannen. En zo zit je, zonder dat je er erg in hebt, steeds maar binnen en mis je wat er buiten allemaal gebeurt. Met een serre kun je binnen zitten en toch meer meeleven met de natuur, met de seizoenen. Door de grote hoeveelheid glas, heb je ultiem zicht op wat er buiten gebeurt en kun je ook heerlijk de zon op je huid voelen schijnen. Terwijl je in ons kikkerlandje vaak niet buiten kunt zitten, vanwege de kou of de regen, kun je zo in je serre toch genieten van de natuur. Je kunt precies zien wat er in jouw tuin gebeurt en genieten van je planten en bloemen, de vogels en de vlinders en alles wat er nog meer te zien is.

Welke serre kiezen jullie?

Lijkt het jullie ook wel iets om een serre aan jullie woning te laten maken? Dan is het belangrijk om te weten dat je uit verschillende modellen kunt kiezen. Niet in alle gevallen zijn alle modellen toe te passen in combinatie met jullie huis, dit ligt er net aan hoe de constructie van jullie woning is, of er bijvoorbeeld de mogelijkheid van een hoge aansluiting is of dat dit niet mogelijk is in verband met ramen op de bovenverdieping. Dit is slechts een van de punten waar jullie rekening mee moeten houden. Ook jullie eigen smaak speelt hierbij natuurlijk een rol, sommige varianten zijn eleganter en andere juist strakker van uiterlijk. Ook wat dat betreft valt er dus wel wat te kiezen. Als je een serre wilt, uit welke modellen kun je dan kiezen? Je kunt kiezen uit:

  • een plat dak, waarbij zowel de wanden als het dak uit glas bestaan
  • een platdak met knik, waarvoor een hoge aansluiting vereist is
  • een zadeldak, dat in een punt omhoog loopt en waarbij je dus veel hoogte hebt
  • een lessenaardak, dat tussen twee bestaande uitbouwen geplaatst kan worden

Zo heb je dus verschillende opties als je voor een serre wilt kiezen, waardoor er eigenlijk altijd voor jouw woning ook wel een geschikte mogelijkheid is.

Ter Huurne biedt veel ervaring

Als jij een serre wilt laten aanbouwen, dan is het verstandig om hiervoor een bedrijf in te schakelen dat hier veel ervaring mee heeft en dat een goede kwaliteit kan leveren. Ter Huurne is zo’n bedrijf. Zij hebben echt een heel ruime ervaring op dit gebied, waardoor zij als geen ander weten wat de beste opties voor jouw woning zijn. Het grote voordeel van dit bedrijf is dat zij iedere serre op maat maken. Dit doen zij in hun eigen fabriek, zodat zij er helemaal zeker van kunnen zijn dat alle onderdelen precies op maat zijn voor jouw woning. Groot voordeel hiervan is dat zij jouw wensen helemaal kunnen verwerken in het ontwerp. Wil jij graag een strakke stijl of juist een meer speelse of klassieke uitstraling? In overleg met hun medewerkers is er heel veel mogelijk. Leg dus gewoon eens jouw wensen aan hen voor en bespreek met hen wat er mogelijk is. Je zult zien dat zij altijd de ideale serre voor jou kunnen realiseren!