Stukadoorsbedrijf inhuren voor strakke muren

Strakke muren geven een verzorgde uitstraling aan elke ruimte. Onlangs hebben we een stukadoorsbedrijf ingehuurd om de muren in ons bedrijf die uitstraling te geven. De muren waren altijd nog van baksteen, en het leek net alsof we er gewoon steenstrips tegenaan hadden laten plakken. In een tijd waarin uitstraling en uiterlijk steeds belangrijker zijn vonden we dat we niet langer klanten konden ontvangen in ons bedrijf zoals het eruit zag. Omdat we geld gereserveerd hadden voor een kleine verbouwing konden we een stukadoorsbedrijf inhuren om alle muren glad te strijken. We wilden ervoor zorgen dat er geen bakstenen muur meer te zien was. Het overschilderen van de bakstenen was voor ons geen optie. Ook dat gaf een veel te gedateerde indruk. Bovendien wilden we dat onze nieuwe meubels goed uit zouden komen in de ruimte. Daarom hebben we het stukadoorsbedrijf gevraagd de muren zo glad mogelijk af te strijken, in een neutrale kleur. De meeste ruimten zijn nu op een prettige manier wit. Dit geeft een nette en rustige uitstraling, waarin wij goed met klanten kunnen overleggen. Zelf vind ik het ook prettiger om in deze omgeving te werken. Ik hoef me nu geen zorgen te maken over de mening van de klant. Ik weet zeker dat de kantoren die we nu hebben voldoen aan de standaard.

Zaken doen met een goed stukadoorsbedrijf

We waren er dus over uit om de muren een oppepper te geven, maar we wisten nog niet welk stukadoorsbedrijf dit moest gaan doen. Via via kwamen we uit bij stukadoor Tony. Op de website las ik welke mogelijkheden er waren als we dit stukadoorsbedrijf zouden inhuren. We hebben een offerte aangevraagd. Deze stond ons wel aan, en na een tweede afspraak hebben we het bedrijf gevraagd de klus voor ons te doen. Via http://www.stukadoortony.nl/ is ook voor u alle informatie beschikbaar. Het opvragen van een offerte kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat te vinden is op de website. Hierbij is het handig de volgende zaken te vermelden:

  • Te stucen oppervlakte
  • Gewenst tijdvak waarbinnen de klus af moet zijn
  • Soort stucwerk dat verricht moet worden

Deze gegevens zijn nodig om een offerte op te maken. De offerte benaderde in ons geval zeer dicht de uiteindelijke kostprijs. Daardoor kwamen we niet voor verrassingen te staan, wat zeer prettig was. Voor ons was dit het bewijs dat we bij stukadoor Tony te maken hadden met een goed stukadoorsbedrijf. Van tevoren weet je natuurlijk niet of je geluk hebt met de partner die je uitkiest, maar in dit geval was dat zeker zo. Ik kan dan ook iedereen aanraden contact op te nemen met dit stukadoorsbedrijf als er een muur hersteld of opgepept moet worden. Dat doet u bijvoorbeeld door de website op te zoeken en te bellen, via http://www.stukadoortony.nl/.

Werken als stukadoor

Een stukadoor heeft doorgaans een specifieke opleiding gehad voor zijn vak. Het is een vak apart om als stukadoor aan de slag te gaan. Alle medewerkers van het stukadoorsbedrijf dat wij in de arm namen hadden een degelijke opleiding gehad en hadden ruime ervaring. Hierdoor waren onze muren binnen korte tijd weer strak en zag het er netjes uit. Niets hoefde een tweede keer gedaan te worden, waardoor wij maar kort te maken hadden met werklui in ons bedrijf. Ik heb in die tijd ook wel respect gekregen voor de medewerkers van stukadoorsbedrijf Tony. Het is zwaar om boven je macht te werken, en urenlang muren af te strijken.