Roll-up banner

Wie kent het niet? Zo’n opvallende roll-up banner bij een presentatie of ander soort evenement. Vaak vallen ze behoorlijk op. Zeker als er een bijzondere afbeelding of slogan op is afgedrukt, dan trekken ze de aandacht van de voorbijgangers of gasten. Met de juiste afbeelding brengen ze mensen aan het denken en een onderwerp om over te praten. Op een beurs trekken roll-up banners de gasten naar de stands toe, om vervolgens vragen te stellen aan de aanwezigen. Dat is de rol van de roll-up banner, mensen aantrekken en de aandacht trekken. Het beste is ook nog om nieuwe klanten of deelnemers eruit te halen. Om het beste resultaat met de roll-up banner te bereiken, zorg je voor een optimale samenstelling van een gepast systeem. Van formaat, cassette systeem, doek en de aan- of afwezigheid van verlichting. Bij Drukwerkdeal.nl is het mogelijk naast het afdrukken ook het systeem volledig samen te stellen. Twijfel je nog welk formaat passend is voor jouw roll-up banner dan vraag je advies via de klantenservice. Drukwerkdeal heeft daar specialisten zitten die ervaring hebben in drukwerk en marketing. Vragen over het ontwerp en samenstelling van de roll-up banners zijn gerust aan hen te stellen. Tenslotte gaat het om een groot apparaat, die zeker goed in elkaar moet zitten om deze optimaal te presenteren.

Roll-up banners voor alle omstandigheden

Een roll-up banner bestaat over het algemeen over een doek en een cassette systeem. Met het cassette systeem wordt het doek strak gehouden en zo in het zicht gezet voor het publiek. Er zijn uitvoeringen die het doek zo strak zetten, zodat het ontwerp dat erop is afgedrukt zo duidelijk mogelijk te zien is. Op Drukwerkdeal.nl zijn de cassette systemen voor de roll-up banners uitgebreid toegelicht. Via het info-icoon lees je meer over de eigenschappen van het cassette systeem. Ze worden onderscheiden in systemen voor eenmalig gebruikt tot aan een systeem voor langdurig gebruik. In het laatste geval kan je de roll-up banners voor meerdere momenten gebruiken. Het is dan een kwestie van netjes opslaan en tevoorschijn halen als de volgende gelegenheid aanbreekt. Naast het systeem, selecteer je ook het doek. Voor roll-up banners heeft Drukwerkdeal.nl de keus voor de volgende doeken:

  • Budget PVC: een voordelige keuze, een licht doek geschikt voor actiematig gebruik.
  • PVC (frontlit, B1-brandvertragend): een stevig zeildoek, sterk en perfect voor langdurig gebruik en voorzien van veiligheidscertificaat B1.
  • Ferrari decolit: extra luxe materiaal en brandwereld. Door de zwarte achterzijde niet doorschijnend en beschikt over een speciale weving zodat het doek niet krom wordt.

Altijd zichtbaar

Alle roll-up banners worden bedrukt met de full-color druktechniek. Deze wordt regelmatig toegepast bij de grote oppervlakken. Hier vindt het mengen plaats op het moment van de bedrukken, waar met de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key(zwart) het ontwerp op het doek wordt gedrukt. Het is geschikt voor grote oppervlakken en in geval van roll-up banners enkelzijdig bedrukt. Wil je er zeker van zijn dat jouw ontwerp altijd te zien is, ook als de ruimte minder verlicht is. Dan bestel je de roll-up banner inclusief een 50 watt halogeensport. Deze is makkelijk op de roll-up banner te bevestigen en dan wordt het ontwerp nog beter zichtbaar voor de aanwezigen. Alleen voor de formaten small, medium en large is deze lamp te bestellen. Drukwerkdeal verkoopt ook een roll-up banner in XXL formaat, maar die is niet met de halogeenlamp beschikbaar. Aan de ene kant is dit al zo groot, dat je kan verwachten dat deze roll-up banner wel te zien is. Ga naar Drukwerkdeal.nl en zorg voor de beste promotie met een of meer roll-up banners.