Leer professioneel leidinggeven met de Ipma C training

Wilt u als leidinggevende werken aan uw skills? Dan doet u er goed aan om een Ipma C training te volgen bij academy.aetsveld.nl. We zijn gespecialiseerd in het geven van trainingen op de werkvloer. U krijgt niet alleen de mogelijkheid om een grote hoeveelheid theoretische leerstof in korte duur tot u te nemen, er zullen tijdens bijvoorbeeld de Ipma C training genoeg mogelijkheden zijn om het in de praktijk te brengen. In een leerveilige omgeving kunt u samen met uw medecursisten onder professionele begeleiding uw kwaliteiten ontplooien. Klinkt u dat als muziek in de oren en denkt u dat een Ipma C training ook echt iets voor u of andere leden binnen uw kader is? Dan hopen we uiteraard dat u voor ons kiest. Waarom zou u voor onze academie kiezen? Hier zijn diverse redenen voor aan te wijzen:

  • Zo hebben we een hoog slagingspercentage. Minstens 70 procent slaagt bij het eerste examen van de Ipma C training,
  • En ondanks het feit dat niet iedereen na een eerste poging slaagt, geven wij toch een slagingsgarantie. Door intensieve persoonlijke begeleiding zal het iedereen op zijn eigen tempo toch lukken om een certificaat te behalen.
  • Onze trainers komen uit de praktijk en hebben daarom de nodige kennis en ervaring om zonder problemen iedere cursist te ondersteunen.

Is de Ipma C training iets voor u? Geeft u dan snel op

Tot dusver hebben we het voornamelijk gehad over de voordelen van onze academie. Het moge duidelijk zijn dat u zonder problemen een Ipma C training kunt doen ook al moet u wel goed uw best doen. Maar wat houdt de Ipma C training nu eigenlijk in? Wat leert u precies en waarom is dit een goede oplossing voor eventuele problemen op uw werkvloer? Misschien verloopt de communicatie met uw werknemers nogal stroef. U wilt misschien methodes ontwikkelen om uw collega’s mee te motiveren zodat ze beter hun best doen en meer plezier uit hun werk halen. Op onze website kunt u precies terugvinden wat er in de cursus is opgenomen. Tijdens de Ipma C training leert u onder andere hoe u projecten moet opzetten, voorbereiden, beheersen en leiden. U leert creatief keuzes maken en uw sociale vaardigheden ontplooien. Het is een totaalpakket waardoor u beter leiding kunt geven maar waarbij u ook beter leert luisteren. In een goede werksfeer is het immers belangrijk dat u naar de input van iedereen luistert en dat u de afweging kunt maken om al dan niet iets te doen met deze informatie. Er komen aldus heel wat thema’s voorbij tijdens een Ipma C training. Op onze website vindt u een uitvoerige beschrijving over de inhoud van de Ipma C training en wat de kosten zijn, welke materialen u nodig hebt en wanneer de contacturen zijn.

We bieden een keur aan handige trainingen voor werknemers en werkgevers

U kunt zich direct aanmelden voor de eerstvolgende Ipma C training. We houden deze trainingen in het midden van het land. In Doorn om precies te zijn, een pittoresk plaatsje nabij Utrecht. U vindt op onze website diverse andere trainingen waaronder verscheidene Ipma trainingen. U kunt op een lager denkniveau instappen want deze training vergt op zijn minst een Hbo-denk- en leerniveau. Bekijkt u gerust de diverse reviews van cursisten die u zijn voorgegaan. Hebt u tot slot nog vragen over onze werkwijze of een specifieke opmerking over de training? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail. U kunt uiteraard ook even met de klantenservice bellen, maar doet u dat wel tijdens kantooruren. Leer innovatief ondernemen en leidinggeven dankzij van Aetsveld.