Cursus Excel

Cursus Excel 2013 2016 365 klassikaal en incompany | HR-ICT opleidingen

Excel is een programma dat al vele jaren op de meeste computers geïnstalleerd staat. Toch weten veel mensen nog niet hoe zij hier nu goed mee kunnen werken. Voor hen is het zeker aan te raden om een cursus Excel te volgen. Nu denk je misschien, is het voor mij wel nodig om dit te doen? Maar eigenlijk komt het voor iedereen altijd goed van pas om kennis te hebben van de werking van deze software. Natuurlijk is het volgen van een cursus Excel echt een aanrader als je voor je werk met dit computerprogramma aan de slag moet, maar ook als dit niet het geval is, is het zeker niet verkeerd om hier meer kennis van op te doen. Het systeem leent zich namelijk ook heel goed voor bijvoorbeeld het bijhouden van je eigen inkomsten en uitgaven. Door de vele mogelijkheden die het biedt kun je bijvoorbeeld ook heel goed verschillende jaren met elkaar vergelijken en zo zien waar je dit jaar meer aan hebt uitgegeven dan anders, om maar eens een voorbeeld te noemen. Niet alleen voor werksituaties komt een cursus Excel dus goed van pas, maar ook voor gewoon dagelijks gebruik thuis.

Cursus Excel volgen

Of het nu gaat om Excel of om andere soorten software, een echte cursus volgen is lang niet altijd noodzakelijk. Zo kun je natuurlijk in plaats van een cursus Excel er ook voor kiezen om op internet je informatie te vergaren. Er is inmiddels online zo ontzettend veel te vinden, dat ook voor alles wat jij over dit programma wilt weten wel een site bestaat. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat het gratis is en dat je op ieder gewenst moment aan het zoeken kunt gaan, maar het heeft ook een groot nadeel en dat is dat de informatie niet altijd even duidelijk gepresenteerd wordt. Bij een cursus Excel is dat wel het geval. Je krijgt de zaken dan beetje bij beetje uitgelegd, van de basis tot aan de meer geavanceerde mogelijkheden. Op die manier groei je in het werken met deze sheets en dat maakt dat het je veel meer in de vingers gaat zitten. Kies je er bovendien voor om de training echt bij een persoon te volgen, dan beschik je ook nog over de mogelijkheid om vragen te stellen en nadere uitleg te krijgen. Dat maakt dat je met een cursus Excel vaak toch echt veel meer leert.

Training van Van Dijk Computeropleidingen

Wil jij een cursus Excel volgen, dan kun je dit onder meer doen bij Van Dijk Computeropleidingen. Zij bieden verschillende cursusmogelijkheden aan, te weten:

  • individueel
  • klassikaal
  • incompany

Niet alleen particulieren kunnen dus bij hen terecht voor het volgen van cursussen, ook bedrijven kunnen met hen regelen dat hun personeel door hen opgeleid wordt. Hierbij is er altijd de mogelijkheid voor werkbegeleiding op maat en wordt er vooraf besproken tot welk niveau er les gegeven moet worden. Als men enkel de basis van het programma nodig heeft, dan hoeft er immers niet een heel extensieve cursus Excel gegeven te worden, dan kan men ook met een basisuitleg volstaan. Of je nu al heel veel weet van dit computerprogramma of dat je eigenlijk alleen maar weet dat het bestaat en er verder nog helemaal niet mee kunt werken, Van Dijk Computeropleidingen biedt op ieder niveau trainingen aan. Van basiscursussen tot cursussen voor gevorderden, het is bij hen allemaal mogelijk. Wil jij dus ook graag beter leren werken met deze software of heeft jouw personeel hierin een training nodig? Neem dan zeker eens contact op met Van Dijk Computeropleidingen en vraag hen naar de mogelijkheden die zij te bieden hebben voor een cursus Excel. Lees meer..