Gebruik de juiste aminozuren

bodystore - aminozuren

Als je sport, dan wil je hier ook de resultaten van zien en hiervoor is uren spenderen in de sportschool niet genoeg. Wist jij dat de resultaten van je sportsessies voor 80% afhankelijk zijn van de voeding die je tot je neemt? 10% is de daadwerkelijke training en de overige 10% is genetisch bepaald. Daarom is het ook zo moeilijk om jezelf te vergelijken met iemand anders in de sportschool. Als je iemand veel minder tijd dan jij daar ziet doorbrengen, maar hij of zij heeft wel heel erg veel meer resultaat, dan kan dit dus ten eerste genetisch bepaald zijn. Sommige mensen hebben nu eenmaal de bouw om gespierd te zijn, terwijl een ander daar veel harder voor moet werken. Dan is er ook nog de kwestie van voeding, het belangrijkste onderdeel. Wat jij eet zal voor het grootste deel bepalen hoe jouw resultaten eruit zullen zien. Tijdens het sporten breek je spiermassa af. Als je deze op de juiste manier weer laat herstellen, dan maak je vorderingen. Je spieren worden groter en jij wordt sterker. Het is daarvoor belangrijk dat je binnen 30-60 minuten na het eindigen van je training de juiste voedingsmiddelen tot je neemt en daar horen de juiste aminozuren zeker bij.

  • BCAA 1200
  • BCAA Power
  • BCAA Excellent

Aminozuren zijn de belangrijkste bouwstenen van eiwitten en dat is precies wat je nodig hebt om je spieren te laten herstellen. Drink bijvoorbeeld een shake met aminozuren vlak na je training of zorg ervoor dat je ze in een gebalanceerde maaltijd verwerkt.

Koop aminozuren in verschillende vormen

Als je op de website van de Bodystore gaat kijken, dan vind je hier verschillende opties op het gebied van aminozuren. Je kunt ze bijvoorbeeld in tablet vorm nemen, maar ook poeder en ampullen behoren tot de mogelijkheden. Het is dus maar net wat er voor jou het beste werkt. De tablet neem je makkelijk in met water, terwijl de poeder heel makkelijk in shakes te verwerken is. Het belangrijkste is dat je de aminozuren gebruikt op de manier die bij je past. Zeker als je de resultaten die je met je trainingen behaalt serieus neemt is het belangrijk dat je je voeding hier op aanpast. Natuurlijk behoren niet alleen de juiste aminozuren hierbij. Neem ook voldoende fruit en groentes en zelfs koolhydraten moet je regelmatig in je menu laten terugkomen. En vergeet ook de gezonde vetten niet. Vette vis of een lekkere avocado op zijn tijd zullen ook bijdragen aan jouw spieropbouw.

Verdiep je in aminozuren

De aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en dat is het belangrijkste wat je nodig hebt voor spiergroei. Een eiwit kan wel uit honderden aminozuren bestaan, het is dus belangrijk om de juiste combinatie tot je te nemen. Gelukkig hoef jij hier niet over na te denken als je aminozuren op de website van de Bodystore koopt. De medewerkers hebben dit allemaal nauwkeurig voor je berekent en je kunt het supplement dus zonder problemen tot je nemen. Denk er dus goed over na in welke vorm dit supplement het beste voor je werkt en het is tijd om te bestellen. Lees altijd goed de instructies om er zeker van te zijn dat je het supplement op de juiste manier gebruikt. Het is toch vervelend als je zo hard je best doet en je krijgt alsnog de resultaten niet. Wil je hier liever eerst meer informatie over? Neem dan contact op met de klantenservice van de Bodystore. Zij vertellen je graag meer over de producten die zij verkopen en hoe je deze het beste kunt gebruiken.