Jack Veldman is een ondernemer om rekening mee te houden

Jack Veldman is een Nederlandse ondernemer en is opgeleid in Australië. Daar startte hij zijn eerste bedrijfjes voordat hij terugkeerde naar Nederland. Na een weg die hem leidde van Zutphen, de Martinihal in Groningen en Duinrell in Wassenaar waar hij 10 jaar lang directeur was van de horeca en de supermarkt, werd hij directeur van museumpark Archeon in Alphen aan de Rijn. Een aardige weg heeft hij afgelegd en dat blijkt uit de hoeveelheid ervaring die hij meenam naar het Archeon. Dit is een van de grootste openluchtmusea in Nederland en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Mede dankzij de kunde van Jack Veldman is het Archeon bij het grote publiek een ware publiekslieveling. Het park richt zich op de Nederlandse geschiedenis en is opgedeeld in 3 thema’s:

  • De Prehistorie
  • De Romeinse tijd
  • De Middeleeuwen

Jack Veldman is alweer meerdere jaren directeur van dit openluchtmuseum en zijn taken komen voornamelijk neer op de financiën, de PR en het marketingbeleid. Dat betekent dat hij een grote kennis van zaken moet hebben. Jack Veldman weet veel over de economie en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast weet hij in te spelen op de behoeftes van zijn bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld diverse acties zodat men voor minder geld een kaartje kan bemachtigen. Dat maakt het Archeon tot een geliefd attractiepark voor jong en oud.

Vindt u hier alle gegevens over Jack Veldman

Op onze website vindt u vele gegevens over Jack Veldman zoals een korte loopbaanomschrijving, functieomschrijving en leuke weetjes over deze ondernemer. Bent u benieuwd over welke ondernemers in Nederland wij nog meer hebben geschreven? Kijkt u dan eens op de website www.ondernemerslijst.nl en kies uw favoriete ondernemer uit. Hebt u het idee dat we iemand over het hoofd hebben gezien? Dat kan zomaar gebeuren want er zijn vele goede ondernemers in dit land en het is een relatief nieuwe website. Laat ons dit dan weten! Wij kunnen dergelijke feedback zeer waarderen want u helpt er ons mee om onze catalogus met ondernemers te verbreden. U kunt ons altijd even een e-mail sturen. Bent u zelf ondernemer en wilt u graag op onze website terechtkomen? Ook dan moet u even een e-mail sturen. Jack Veldman stond als een van de eerst mensen vermeld op onze website en dat is ook niet zo vreemd als u leest wat hij allemaal bereikt heeft in zijn leven. Toch is hij niet naast zijn schoenen gaan lopen en hij doet dan ook absoluut niet uit de hoogte. Dat maakt hem tot een sterk en gerespecteerd persoon. Een werkgever waar je op kunt rekenen.

We brengen u graag met hem in contact

Als u graag persoonlijk in contact wilt komen met Jack Veldman dan kan dat via onze website. En anders raden we het u aan om even met het bestuur van het Archeon contact op te nemen. Naast zijn werk bij dit museum heeft Jack Veldman ook diverse nevenfuncties. Deze man heeft zelden een moment van rust en dat is ook zeker niet zijn levensstijl. Zo is hij ook nog eens penningmeester bij de vereniging van musea in Zuid-Holland en penningmeester van de Roman Museum Foundation Alphen aan den Rijn. Hieruit blijkt maar weer dat zijn kennis van zaken op allerlei gebieden slim wordt ingezet. Jack Veldman heeft als toekomstvisie het plan gevat om bij het Archeon verblijfsaccomodaties te bouwen. Of dat nu bungalows, een hotel of een camping wordt is nog te vroeg om te zeggen. Wel hoopt hij daardoor dat families een bezoek aan het Archeon uitbouwen als een echt uitje, ook als ze van ver komen.