Industriële led terreinverlichting

Een bedrijventerrein goed verlichten is absoluut aan te raden en industriële led terreinverlichting is dan een uitstekende keus. Waarom is het nu zo belangrijk om voor goede verlichting te zorgen? In de eerste plaats is dat natuurlijk belangrijk voor uzelf, zodat u op donkere dagen en wintermiddagen toch genoeg licht hebt om buiten bij uw bedrijf aan de slag te kunnen. In de winter is het alweer vroeg donker en om buiten door te kunnen werken, is het dan echt noodzakelijk om goede lampen te hebben die alles goed verlichten. Maar het beschikken over een goede industriële led terreinverlichting is niet alleen erg handig voor uzelf en voor het uitvoeren van de werkzaamheden, het is belangrijk voor de veiligheid. Mensen met minder goede bedoelingen voeren hun klussen niet graag uit terwijl zij vol in het licht staan. Het is voor iedereen die dan voorbijrijdt of in de buurt is immers te zien dat zij op het punt staan om wat te doen wat niet hoort. Dat betekent dat de pakkans een stuk groter voor hen wordt. Dat maakt dat industriële led terreinverlichting ook een zeer goed instrument is om de veiligheid op het bedrijventerrein te verhogen en de kans op misdaden te verkleinen.

Waarom industriële led terreinverlichting kiezen?

Waarom het handig is om industriële led terreinverlichting, dat is nu wel duidelijk geworden uit bovenstaande. Maar waarom zou u nu kiezen voor led en niet voor een andere soort lichtbron? Dit heeft als eerste voordeel dat het in de meeste gevallen een stuk beter voor het milieu is dan andere lichtbronnen. Led lampen gebruiken namelijk minder energie. Dat is natuurlijk niet alleen voor het milieu gunstig, maar ook voor uw portemonnee. Maar industriële led terreinverlichting heeft nog een ander voordeel, namelijk het feit dat led-armaturen in combinatie met een lightcontrol managementsystem gebruikt kunnen worden. Dit houdt in dat u de lampen op afstand kunt bedienen en dat is natuurlijk heel erg handig. De lichtinstallatie kan op verschillende niveaus gedimd en geschakeld worden. Dit gebeurt door middel van:

  • een knoppenkast
  • een touchscreen
  • mobiele telefoon of tablet

Vooral de laatste variant heeft natuurlijk als voordeel dat u het lichtsysteem vanaf verschillende plekken aan kunt sturen. Ook dit is dus een uitstekende reden om juist voor industriële led terreinverlichting te kiezen. U hoeft niet perse alle lampen aan te hebben of op volle sterkte, u kunt dit helemaal zelf bepalen. En met bediening via smartphone of tablet kunt u de verlichting ook nog eens vanaf iedere plaats bedienen.

Verlichting kopen en onderhouden

Beschikt uw terrein nog niet over industriële led terreinverlichting en zou u dit wel graag willen hebben? Dan zoekt u natuurlijk een betrouwbaar en deskundig bedrijf dat u hierbij kan helpen. OVI uit Enschede is dan een uitstekende keus. Zij werken landelijk en hebben veel verschillende opties te bieden als het aankomt op terreinverlichting en sportveldverlichting. Zij bieden ruime keus in verschillende lichtmasten en kunnen deze industriële led terreinverlichting niet alleen voor u plaatsen, zij kunnen het ook voor u onderhouden. Het zal voor zich spreken dat u dergelijk onderhoud niet zomaar even zelf uitvoert, daarvoor zijn de lichtmasten veel te hoog en is het te specialistisch werk. Bij OVI kunt u na plaatsing van de lichtmasten meteen een onderhoudscontract afsluiten, waarna zij voor periodiek onderhoud zorgen. Zo zorgt u ervoor dat het verlichtingssysteem optimaal blijft functioneren, wat vaak ook nog eens een langere levensduur tot gevolg heeft. Reden genoeg dus om naar OVI te gaan als u industriële led terreinverlichting aan wilt laten leggen en ervoor wilt zorgen dat u hier lange tijd veel plezier van hebt.