Een bus huren? Bij ons kan het

bakreizen - Bus hurenBij Bak reizen moet u zijn als u graag een bus wilt huren. Een touringcar is voor zeer uiteenlopende gelegenheden een ware uitkomst dus neem vooral even een kijkje op onze website: bakreizen.nl. U kunt bij ons een bus huren met chauffeur als u met een voetbalteam een uitje hebt gepland. Maar ook scholen komen bij ons als ze vervoer nodig hebben voor schoolreisjes. Er zijn basisscholen waar kinderen zwemles krijgen. Dat is een groot goed en we willen deze scholen graag van goed transport naar het zwembad voorzien. Bent u als directeur verantwoordelijk voor dit transport? Dan kunt u bij ons een bus huren. Het is immers in dit waterland belangrijk dat elk kind minstens zwemdiploma B haalt. Een bus huren kan ook als u met een studentenvereniging op wintersport gaat. Veel studentenverenigingen hebben namelijk een zogenaamde reiscommissie. Gaan jullie dit jaar naar een zomers oord? Of wordt het toch een citytrip? Zolang het in Europa is, staan wij van Bak reizen voor jullie klaar. Dit is een betaalbare manier van reizen. In principe betalen jullie voornamelijk het salaris van de buschauffeur en de benzine dus het is in die zin vele malen goedkoper dan een vliegticket. Zeker als het bedrag op te delen is over 50 mensen.

U kunt een bus huren als u op vakantie gaat met het hele team

Om welke reden u dan ook een bus gaat huren, u zult door ons niet worden teleurgesteld. Onze bussen zijn zeer comfortabel zodat u er tijdens lange reizen lekker in kunt slapen. Natuurlijk houden wij om de twee uur een plaspauze. Gezien de recente ongelukken met touringcars letten wij er streng op dat onze chauffeurs niet oververmoeid raken. Daardoor weet u zeker dat u veilig op de plek van bestemming aankomt terwijl u rustig in uw luie stoel kunt gamen, muziek kunt luisteren, een boek kunt lezen of kunt praten met je buurman of -vrouw. Hebt u speciale wensen? Laat ons dit van te voren weten!

  • Misschien wilt u een bus huren voor uw instelling met fysiek en/of mentaal gehandicapte mensen. Wij hebben speciale rolstoelbussen die u dan kunt huren.
  • Ook voor ouderen hebben we bussen waar ze eenvoudig in kunnen stappen.
  • En we hebben zelfs touringcars met twee verdiepingen zodat iedereen mee kan op reis.

Een bus huren is een peulenschil als u met ons contact opneemt. Geef aan om hoeveel mensen het gaat, waar u naartoe wilt gaan en tussen welke data. Dan sturen we u snel een offerte toe en pas als u daar akkoord mee gaat leggen we de reservering vast.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op

U kunt alvast kijken welke reizen wij aanbieden. We hebben de 4 meest voorkomende type reizen gecategoriseerd op onze site. Zo kunt u een bus huren voor meerdaagse reizen. Handig voor schoolreisjes, teamuitjes et cetera. Daarnaast kunt u een bus huren voor dagtochten. Vooral ouderen doen hieraan. Maar hebt u als familie iets te vieren? Neem ook dan contact op, we vervoeren graag uw hele familie tijdens deze speciale familiedag. Gaat u met een groep naar een concert, theatervoorstelling of voetbalwedstrijd? Verzamel dan op een plek, dan brengen we u snel naar uw entertainment. En ten slotte kunt u voor single reizen een bus huren. In principe betekent het dat u terugreist met een ander vervoermiddel zoals de trein of het vliegtuig. Misschien dat terug liften of terug fietsen een leuk idee is. Er is plek onderin de bus voor uw fiets, tent en koffers. Nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.