Heel makkelijk particulier geld lenen

particulier-geld-lenen - particulier geld lenenHet is alweer vier jaar geleden dat mijn man en ik besloten naar België te emigreren. We hadden beide een goede baan in Nederland maar wilden graag een nieuwe weg inslaan. Eerder waren we op wandelvakantie gegaan in de Belgische Ardennen, waar we overdonderd waren door de waanzinnig mooie natuur. Het leek ons geweldig om handmatig een paar houten hutten te maken en deze te verhuren als vakantiewoningen. Omdat de natuur zo schitterend is, komen gasten eigenlijk het hele jaar door wel. Zo gezegd, zo gedaan en we begonnen met het maken van een plan. We hadden beide een goede baan maar het leek ons verstandig om particulier geld te lenen, zodat we niet direct al ons spaargeld hadden geïnvesteerd. Ik had eens rond gevraagd en voor het particulier geld lenen kon je het beste terecht op de website van particulier-geld-lenen.nl. De website bood voor ons echt uitkomst. Op de website zijn verschillende categorieën te vinden, zoals:

  • Ervaringen
  • Lening aangeboden
  • Lening gezocht

Eerst wilde ik wel lezen wat de ervaringen van verschillende mensen waren. Deze bleken erg positief en ik was erg enthousiast. De website is heel overzichtelijk, het is een plek waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten en aanvullen. Ik schreef ons in en binnen de kortste keren was onze lening geregeld.

Iedereen kan particulier geld lenen

We konden ons geluk niet op en waren helemaal in de wolken. Ons businessplan was helemaal goed gekeurd en de financiering was geregeld. Nooit eerder wist ik dat particulier geld lenen zo makkelijk ging. Soms zijn mensen wat terughoudend in particulier geld lenen, maar via deze website is dat echt nergens voor nodig.  Binnen 6 maanden was ook alles geregeld in België en hadden we in die tijd al een paar hutjes kunnen bouwen. Een vriend van ons werkt voor een woontijdschrift en toen hij hoorde van ons avontuur wilde hij gelijk langskomen om te kijken of er wellicht een fotoreportage mogelijk was. Hij was weg van de omgeving en enthousiast over de keuze van de bouwstijl van de hutjes. Het was herfst en de omgeving kleurde oranje en rood, een perfecte dag voor het maken van een fotoreportage. Toen ik later de foto’s zag was ik verbaasd. Nooit eerder had ik gedacht dat we zoiets moois zouden kunnen realiseren. En dat alleen maar doordat particulier geld lenen zo gemakkelijk ging. Als het proces van particulier geld lenen niet zo flexibel was verlopen weet ik niet of we onze droom hadden kunnen realiseren.

De droom waar je al jaren op wacht

Toen de reportage van onze hutjes in de Belgische Ardennen in het woontijdschrift verscheen, brak een tijd aan waarin we dagelijks wel meer dan tien keer gebeld werden door allerlei andere tijdschriften in België en zelfs in Frankrijk die allen ook een reportage wilden maken. Het was een uitstekende reclame voor ons bungalowparkje en we hoefden er niet eens voor te betalen. We zaten voor de drie jaren die daarop volgden helemaal vol. We konden onze lening gemakkelijk en snel afbetalen en leven nu onze droom. Nog steeds is het erg druk in ons park, maar daar zijn we helemaal op ingespeeld. We hebben verschillende mensen in dienst zodat wij ook eens op vakantie kunnen. Echter, we weten niet zo goed waar we heen moeten gaan want we zitten al op de mooiste plek van het land. Misschien willen we nog een keer particulier geld lenen om een nieuwe droom te verwezenlijken: Een Bed & Breakfast in Amsterdam. Ik denk dat we weer particulier geld lenen en verder kunnen met het uitbouwen van onze dromen.