Bent u op zoek naar een online boekhouder?

finovion - Online boekhouderIn deze moderne tijden is het uitbesteden van werk de normaalste zaak van de wereld. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld uw bedrijf grotendeels te digitaliseren. Zo zijn er vele online webwinkels die zowel producten als diensten aanbieden. Een andere manier is het boekhouden digitaliseren. Werken met papier en archiefkasten is tegenwoordig ouderwets. Het neemt erg veel plek in en daarnaast is het slecht voor het milieu. U kunt daarom online boekhouder worden. Hebt u een team voor dit werk? Zet hen dan achter de pc en maak gebruik van de software die we u bieden. Kijkt u maar eens op finovion.nl want daar vindt u alle informatie over dit aanbod. Als online boekhouder hoeft u niet langer te schrijven, te printen en te scannen. Gegevens kunt u met een paar klikken van uw muisknop opzoeken en de rendabiliteit van uw bedrijf zal daardoor toenemen. Het is mogelijk om bepaalde mensen toegang te geven tot bepaalde financiële overzichten zodat ze dit met de hand kunnen bijwerken of enkel kunnen lezen. Het is geheel aan u om te bepalen welke vrijheid er aan het personeel wordt verleend. U doet hen trouwens een groot plezier omdat ze dankzij deze software snel hun planning in kunnen zien. En daar blijft het niet alleen bij want zelfs de salarisadministratie kunt u door de online boekhouder laten doen. Uw personeel krijgt altijd het geld waar ze recht op hebben en dat zorgt voor een verbeterde motivatie.

Een online boekhouder hebt u zo gevonden

Als u online boekhouder wilt worden dan is het verstandig om met deze software bekend te raken. Wij kunnen u dit erg snel uitleggen. Er zijn meerdere manieren om met ons samen te werken. Als voorbeeld willen we de salarisadministratie gebruiken. Dit kan op 3 verschillende manieren en het is geheel aan u om te bepalen hoe u dit het liefste doet. Zo kunt u zelf wekelijks de gemaakte uren van uw personeel opstellen en deze mutaties kunt u vervolgens naar ons opsturen. Dit gaat uiteraard geheel digitaal. Onze online boekhouder bekijkt of dit goed is gegaan en vervolgens drukt u de loonstroken zelf af. Als u wilt dat de online boekhouder deze mutaties zelf invoert, dan is dat ook geen enkel probleem. Stuur ze op per mail, fax of post. De derde optie is dat u alles zelf doet. Er wordt niets gecontroleerd ook al maakt u gebruik van onze software. En als u dan toch vragen hebt dan kunt u direct bellen met uw persoonlijke aanspreekpunt.

Dankzij ons een goed overzicht van uw onkosten

En dat is nog lang niet alles want onze online boekhouder kan in principe al uw papierwerk uit handen nemen. De meeste bedrijven kiezen er echter voor om zelf online boekhouder te worden en dat kan door optimaal gebruik te maken van onze systemen. Dit is echt een geweldig stuk software want niet alleen hebt u op uw kantoor de beschikking over het financiële plaatje, u kunt er overal bij. Of u nu onderweg bent met de trein, het vliegtuig of u laat rijden in een auto. Of als u in het buitenland op een belangrijke bijeenkomst bent. Log in op uw laptop in een vreemd land op uw hotelkamer en werk als een ware online boekhouder alle gegevens bij! Neem bij vragen contact met ons op. We zijn op diverse manieren te bereiken. Schroom niet langer en stel al uw vragen over het online boekhouder zijn door:

  • Ons te bellen tijdens kantooruren
  • Een e-mail te sturen aan onze klantenservice
  • Of door het online contactformulier in te vullen.