Wie kan een mooie gietvloer maken?

Wij hebben onlangs een nieuw pand geopend waar wij ook weer eten serveren voor mensen die echt een keer iets bijzonders willen eten. Wij vinden het heel belangrijk dat wij kwaliteit leveren aan de mensen die bij ons willen komen eten en dat betekent niet alleen dat wij lekker eten willen bieden. Wij willen ook dat deze mensen een mooie avond uit hebben in een omgeving waarin zij kunnen genieten. Wij stellen daarom altijd heel hoge eisen aan de looks van onze panden en dat begint met de vloer die in een pand ligt. Wij hebben gezien dat in ons nieuwe pand geen goede vloer aanwezig was wat betekende dat wij een nieuwe vloer moesten gaan aanleggen. Wij wilden graag een stijlvolle vloer aanleggen die wel praktisch was. Het is namelijk een groot probleem wanneer je een vloer hebt die je bijvoorbeeld niet goed kunt schoonmaken omdat dit een heel slordige indruk maakt. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens een stijlvolle gietvloer konden vinden. Dit hebben wij bij andere restaurants ook gezien en wij waren onder de indruk van alles wat wij hier zagen. Wij hebben gemerkt dat wanneer je een gietvloer kiest, je een heel stijlvolle look kunt maken, maar ook dat je een warme sfeer krijgt. Wij hebben het namelijk niet zo op dat industriële dat je vandaag de dag overal ziet omdat dit gewoon niet mooi is. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede gietvloer konden kopen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Bybjorn.nl konden gaan kijken. Deze site werd op meerde fora op het internet sterk gepreek`en en dus hebben wij gekeken wat dit bedrijf op het gebied van een gietvloer aanleggen voor ons kon betekenen. Wij hebben daarom even een blik op de site van dit bedrijf geworpen en wij hebben toen gezien dat wij hier voor een heel goede prijs geholpen konden worden. Wat nog veel belangrijker was, was dat wij zagen dat wij hier een heel mooie gietvloer konden laten maken. Wij hebben daarom meteen contact gezocht omdat wij deze mensen graag voor ons een gietvloer wilden laten aanleggen. 

Wij hebben een fantastische gietvloer gekregen 

Wat mij vooral heel erg aansprak aan het bedrijf dat uiteindelijk onze gietvloer ging aanleggen, was dat men er hier alles aan doet om maatwerk te leveren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een dertien in een dozijn product krijgt, omdat men hier altijd persoonlijk te werk gaat. Wij hebben daarom goed gekeken naar welke gietvloer het mooiste voor ons restaurant zou zijn en zo konden wij uiteindelijk een heel mooie gietvloer kopen. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over het feit dat wij hier een gietvloer hebben besteld want het resultaat is heel mooi geworden. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook met ByBjorn.nl in zee willen gaan, dan kunt u altijd even naar de site van dit bedrijf gaan surfen. U kunt hier:

  • Bekijken wat u allemaal aan mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • Contact opnemen met de mensen van dit bedrijf 
  • Meteen een offerte aanvragen 

Wij hebben een heel mooie vloer door dit bedrijf laten aanleggen. 

Lees meer…