Ghostwriter gezocht?

Wat is een ghostwriter? Ghostwriter is een term die je vaak voorbij hoort komen maar waarvan maar weinig mensen weten wat het nou daadwerkelijk inhoudt. Een ghostwriter is iemand die teksten schrijft uit andermans naam, als er bijvoorbeeld een politicus of ander publiek figuur het plan heeft om een boek te schrijven is er een grote kans dat er een ghostwriter wordt gezocht om het boek volledig te schrijven of om te helpen en verbeteren met de geschreven teksten. Aangezien het vaak voorkomt dat ondernemers die van nature geen schrijver een boek willen uitbrengen om hun verhaal te vertellen of hun advies of geloof met de mensen te delen, gebeurt het dus ook vaak dat er een ghostwriter wordt bezocht. Echter is het kenmerkend voor dit beroep dat de ghostwriter niet zo zichtbaar zit, dat zit ‘m al in de naam, een spook schrijver. Een schrijver die iets schrijft maar die geen erkenning daarvoor krijgt, je moet het maar willen. Toch is het voor veel mensen een aantrekkelijk beroep, mensen die goed kunnen schrijven maar zelf geen inspiratie hebben of geen ambitie hebben om zelfstandig succesvol schrijver te worden.

Ghostwriter gezocht via stijlfiguur tekstbureau

Stijlfiguur is een bedrijf dat zich specialiseert in alle facetten van het schrijversvak in de moderne wereld. Zo leveren zij ghostwriters maar dient het bedrijf ook als uitgeverij voor zelfstandige auteurs, journalisten of dichters. Er zijn vele schrijvers in dienst bij stijlfiguur tekstbureau, allen met een eigen stijl maar ook van alle markten thuis. Bij het inschakelen van stijlfiguur tekstbureau gaat u samen met het personeel uitzoeken welke schrijver het best bij uw klus waar een ghostwriter voor gezocht wordt past. Wanneer kan stijlfiguur tekstbureau u helpen?

  • Bij ghostwriter gezocht door studenten voor hun scriptie
  • Ghostwriter gezocht voor content creator die op een dagelijkse basis teksten publiceren
  • Ghostwriters gezocht voor blogs
  • Ghostwriter gezocht voor artikelen
  • Ghostwriter gezocht voor onderzoeken
  • Ghostwriter gezocht voor het schrijven van boeken
  • Ghostwriter gezocht voor het schrijven van poëzie
  • Ghostwriter gezocht voor het schrijven van script en scenario

Mijn eigen positieve ervaring met een ghostwriter van stijlfiguur

Ik run zelf al jaren een blog die door de tijd heen snel is gegroeid in populariteit. Ik begon deze  blog zelf als een hobby naast mijn full time baan. Toen de blog steeds groter en groter werd begon ik in tijdnood te komen door het combineren van mijn baan en het schrijven van mijn blog. Ik besloot op zoek te gaan naar een geschikte ghostwriter om te helpen bij het dagelijks schrijven en onderhouden van mijn blog. Al snel kwam ik op de site van stijlfiguur terecht en ik stuurde ze een berichtje met mijn probleem. Ik kreeg persoonlijke begeleiding om samen met het personeel de ghostwriter te vinden die het best bij mij en mijn blog pastte. Al snel vonden we een geschikte kandidaat die sinds dien regelmatig teksten voor op mijn blog schrijft als ghostwriter. Ik ben heel blij dat ik een ghostwriter heb gezocht, nu heb ik weer genoeg tijd en lever ik alsnog teksten van een even hoge kwaliteit op mijn dagelijkse blog.