De beste gevogeltespecialiteiten vind je gewoon online

De lekkerste gevogeltespecialiteiten vind je tegenwoordig gewoon online. Dat is erg fijn als je bijvoorbeeld horecaondernemer bent. Je hoeft dan niet per se naar de reguliere groothandelaar. Dat is uiteraard ook een optie, maar daar kun je vaak niet terecht voor echte gevogeltespecialiteiten. Kip is een zeer veelzijdig stukje vlees en je kunt er dan ook van alles mee. Maar als je ook gebruik wilt maken in de keuken van andere gevogeltespecialiteiten, dan kun je beter bij een specialist bestellen. Voor gevogeltespecialiteiten kun je dan ook prima terecht bij Cuno Moormann & Zn BV. Hier kun je niet alleen terecht voor een lekker stukje kip maar ook andere soorten van gevogelte zoals:

 • Eend
 • Kalkoen
 • Duif
 • Struisvogel

Eend en kalkoen zijn vaak nog wel te krijgen bij de groothandelaar of de plaatselijke slager. Maar ook voor die soorten van gevogelte is het altijd maar afwachten wat de kwaliteit is. Duif en struisvogel zijn gevogeltespecialiteiten die je in de regel alleen bij een specialist kunt bestellen. Het is echter vervelend als je voor elke stukje kip, eend, duif of struisvogel altijd maar naar een speciale winkel moet reizen. Het is veel praktischer om alles gewoon online te bestellen. Gelukkig is dat mogelijk als je kiest voor de gevogeltespecialiteiten van Cuno Moormann & Zn BV. Hier kun je namelijk allerlei verse gevogeltespecialiteiten bestellen. Bij Cuno Moormann & Zn BV weten ze in ieder geval heel goed wat het betekent om een lekker stukje kip te serveren. Als je dus op zoek bent naar kwaliteit en als je ook gevogeltespecialiteiten wilt gebruiken in de keuken waar je echt heerlijke gerechten mee kunt maken, dan ben je bij Cuno Moormann & Zn BV zeker aan het juiste adres. Je kunt via de website verschillende gevogeltespecialiteiten bestellen. Hierboven hebben we het al even over de soorten van vogels gehad. Maar het is verder ook goed om te weten dat je bij Cuno Moormann & Zn BV terecht kunt voor:

 • Warme en koude producten
 • Geportioneerde, gevulde en gevormde specialiteiten
 • Biologische- en/of scharrelproducten

Wil je dus aan de slag met biologische gevogeltespecialiteiten, dan kun je dat realiseren via Cuno Moormann & Zn BV. Je kunt via de site bestellen en alles wat je bestelt wordt uiteraard allemaal netjes bij je bedrijf geleverd. Dit geldt overigens niet alleen voor horecabedrijven. Cuno Moormann & Zn BV levert ook aan:

 • Retail
 • Foodservice
 • Horeca slagers
 • Cateraars

Kom snel langs op de website en ontdek de mogelijkheden qua gevogeltespecialiteiten

Mocht je een leverancier nodig hebben voor bepaalde soorten gevogelte, dan kun je in eerste instantie natuurlijk altijd even langskomen op de website. Daar kun je gemakkelijk ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Je krijgt via de site een uitgebreid overzicht te zien van de mogelijkheden en daar kun je je voordeel mee doen. Mocht je bijvoorbeeld bezig zijn met het samenstellen van een menukaart, dan kun je samen met de koks de site bekijken. Ook als je zelf kok bent, dan kun je uiteraard gewoon zelf een kijkje nemen op de website. Zo kun je vrij snel ontdekken wat voor kwaliteitsgerechten je zoal kunt samenstellen en je kunt ook snel te weten komen of je Cuno Moorman & Zn BV daar voor kunt gebruiken.

Neem voor meer informatie contact op met Cuno Moormann & Zn BV

Mocht je na het bezoek aan de site nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met een medewerker van Cuno Moormann & Zn. BV. Als je bijvoorbeeld wilt weten hoe de producten vers gehouden worden tijdens het transport, dan kun je altijd even bellen.