Wilt u graag uw domeinnaam verhuizen?

webhosting.nitroserve - domein verhuizenOp webhosting.nitroserve.nl is het domeinnaam verhuizen nu wel heel eenvoudig. Misschien beheert u diverse websites en vindt u het vervelend dat ze door verschillende bedrijven worden gehost. Als u dan een domeinnaam gaat verhuizen naar onze host dan kunt u dat net zo lang doen totdat alle namen gehost worden door Nitroserve. Wat zijn daar de voordelen van? Ten eerste bent u niet langer een dief van uw portemonnee. Ten tweede geven we u een 99,99% uptimegarantie. Ten derde hebt u niet langer het omkijken naar verschillende hostingbedrijven. U betaalt slechts aan een hostingbedrijf: Nitroserve. Wij staan dag en nacht voor u en uw website klaar. Het kan daarom niet gebeuren dat uw site uit de lucht valt. Zelfs als onze server wordt aangevallen dan nog is uw website allang naar een andere virtuele server geëmigreerd. En uiteraard worden er vele back-ups per dag gemaakt. Daardoor weet u dat er niets met uw website kan gebeuren. Een totaal veilige digitale werkomgeving is wat wij u beloven. Al velen zijn u voorgegaan: voor meer dan 6500 mensen gingen we hun domeinnaam verhuizen. We hebben dan ook al meer dan 10 jaar ervaring met hosting. Wilt u dus ook uw domeinnaam verhuizen zodat u kunt profiteren van onze lage kosten? Lees dan vooral even verder.

Uw domeinnaam verhuizen is eenvoudiger dan u denkt

Zonder het hosten van een site bent u niet online. Een hostingbedrjf houdt uw site draaiende, zet het op een server een beschermt het met een antivirusscanner en spamfilter. Ook is het van belang dat u tijdens het domeinnaam verhuizen een extensie kiest. De prijs die u per maand aan ons betaalt, is voornamelijk afhankelijk van het type extensie. U begrijpt dat een .nl extensie het goedkoopste is. Maar het type extensie bepaalt wel hoe groot uw reikwijdte is. Natuurlijk kunnen bezoekers in een ander land nog altijd gebruik maken van uw website maar u wordt minder snel gevonden door Google en het schikt een anderstalige gebruiker af als ze de extensie zien staan. Wilt u graag mondiaal werken dan raden we bijvoorbeeld een .eu, .com, of .net extensie aan. U kunt altijd even contact met onze klantenservice opnemen voordat u uw domeinnaam gaat verhuizen zodat we u hierover van advies kunnen voorzien. Het is in ieder geval mogelijk om uw site te hosten vanaf €0,99 per maand! Uw bestelling is vrijwel direct actief, de DNS werkt in realtime en u kunt alle gegevens van uw huidige website inclusief uw inbox gratis overzetten op de nieuwe server. Wist u dat u het eerst een maandje kunt uitproberen? Mocht het domeinnaam verhuizen erg bevallen dan kunt u vervolgens met ons in zee gaan.

Komt u er toch nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op

U wilt uw domeinnaam verhuizen, hoe gaat u dan te werk?

  • Gaat u allereerst naar onze website en lees de voordelen en garanties even kort door. Als u liever persoonlijk geholpen wilt worden dan kunt u ons uiteraard even opbellen of mailen.
  • Vervolgens vult u uw huidige domeinnaam in op het verhuisveld die u vindt op onze landingspagina. Is uw domein nog beschikbaar? Kies dan de gewenste extensie uit en stuur uw aanvraag naar ons op.
  • U krijgt vervolgens een e-mail van ons met een bevestiging. Klikt u op die link en ontvang de verhuiscode, ook wel Token genoemd.
  • Ten slotte vult u deze code in op onze site en dan ronden wij het domeinnaam verhuizen voor u af. U hebt er dus nauwelijks omkijken naar en u zult niet eens een groot verschil opmerken.