Dankzij ons sprekersbureau vindt u snel een interessante spreker

Op een congres is het gebruikelijk dat een bekend publiek figuur de dag aan elkaar praat. Of het nu gaat om een zakelijk congres of wetenschappelijk congres, als er niemand is die dit doet dan kan het weleens een erg lange en saaie dag worden. Kijkt u eens bij ons op quality-bookings.nl want ons sprekersbureau staat garant voor een mooie dag. Of u nu voor het hele weekend iemand van ons sprekersbureau nodig hebt of slechts voor een paar uurtjes, bij ons kan het allemaal. Via ons sprekersbureau vindt u iemand die affiniteit heeft met het onderwerp waar het congres over gaat. En dat is erg belangrijk want u wilt wel iemand vinden die hier iets zinnigs over kan zeggen. Hij of zij zal de sprekers aankondigen en afkondigen. En hij zal geregeld een leuke anekdote vertellen over zijn leven, de onderwerpen die voorbij komen en misschien zelfs over de sprekers. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Kijkt u dan eens bij ons sprekersbureau door naar onze website te gaan. De beschikbare sprekers stellen zich graag aan u voor. Hoewel dit voor de overgrote meerderheid waarschijnlijk niet eens nodig is want we hebben vele bekende Nederlanders in onze database die voor een leuk bedrag uw congres opvrolijken.

Kijkt u eens rond op de website van ons sprekersbureau

Ons sprekersbureau doet zijn uiterste best om zoveel mogelijk bekende Nederlanders aan te sporen om zo nu en dan op een congres te staan. Voor hen is het weer eens iets anders en met groot plezier zullen ze het congres in goede banen leiden. Uiteraard monitoren wij de kwaliteiten van onze sprekers zodat ons sprekersbureau altijd adequaat op uw verzoek kan inspringen. Er zijn immers heel wat verschillende seminars en congressen die er jaarlijks in dit land gehouden worden. De onderwerpen verschillen van filosofie tot aan management en van kunst tot aan het klimaat. U kunt via onze website de categorie aanklikken waar uw aanstaande congres over gaat. U krijgt dan onze database met beschikbare sprekers onder ogen die in dit onderwerp geïnteresseerd zijn. Als u bijvoorbeeld naar ons sprekersbureau bent gegaan omdat u iemand zoekt voor het onderwerp “innovatie” dan vindt u sprekers zoals:

  • Hennie van der Most
  • Jochem van Gelder
  • Bruno Faber

U kunt per spreker een korte biografie lezen en de prijsindicatie bekijken. Het zal u niet verbazen dat een zeer bekende Nederlander meer geld vraagt dan een bankier of zakenman. Wilt u dan direct een offerte aanvragen? Dat doet u door het online formulier in te vullen of door ons te bellen. Als u eerst wilt weten of deze spreker van ons sprekersbureau op die data beschikbaar is dan kunt u dat ook opvragen.

Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een offerte aan

Naast al deze tekst kunt u ook horen wat de sprekers zelf te melden hebben. Van diverse sprekers hebben we op de site van ons sprekersbureau een videofragment geplaatst. Daarin stellen ze zich aan u voor en geven ze een indruk wat u van hen mag verwachten tijdens een congres. Zoekt u iemand die meer diepgang verleent aan het thema? Of zoekt u iemand voor de vrolijke noot? Bij ons kan het allemaal want we hebben vele komieken maar ook mensen die als dagvoorzitter goed uit de voeten kunnen. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze leuke blogs en van nieuwe sprekers? Volgt u ons dan via een van de diverse sociale media. Zo zijn wij lid van Facebook, Twitter, Google+, Instagram en YouTube. Vergeet u niet om ons een rating te geven?