Een advocaat bij ontslag inschakelen

Een conflict met een werkgever kan uitmonden in een nare, langdurige procedure waarbij beide partijen lijnrecht tegenover elkaar kunnen komen te staan. Vaak wanneer dit gebeurd is ontslag onderdeel van het probleem. Als werknemer is het daarom belangrijk om een advocaat bij ontslag in de arm te nemen. Dit biedt bescherming, vooral op momenten dat er regels en plichten bij komen kijken, waarbij veelal de werknemer niet precies weet hoe alles in elkaar zit. Bedrijfsjuristen hebben daardoor vrijwel altijd een voorsprong op de werknemer. Een advocaat bij ontslag is daarvoor de beste oplossing.

Een advocaat bij ontslag zorgt voor rechtvaardigheid

Veel bedrijven, groot of  klein, zijn zich ervan bewust dat bij ontslag de werknemer niet voldoende kennis heeft over zijn rechten en plichten. Een advocaat bij ontslag biedt daarbij bescherming, bijvoorbeeld bij:

  • Onrechtmatig ontslag
  • Ontslagvergoeding
  • Concurrentiebeding

Er zijn vele zaken te bedenken waarbij een werknemer zich dient te beschermen bij ontslag. Al in een vroeg stadium is het raadzaam om een advocaat bij ontslag in te schakelen. Dit kan al wanneer een functiewijziging niet naar behoren verloopt of arbeidsvoorwaarden niet worden nagekomen. Camps Advocatuur is een advocatenbureau dat u hierbij kan helpen. Dit advocatenkantoor heeft veel ervaring in diverse zaken en naast schade- en verzekeringsrecht en familierecht treden zij ook op als advocaat bij ontslag. De advocaten van Camps Advocatuur zijn specialisten en opgeleid in het beschermen van uw rechten. Het voordeel van dit advocatenkantoor is dat wanneer zij worden ingeschakeld als advocaat bij ontslag, zij tevens kunnen optreden met kennis van bijvoorbeeld verzekeringsrecht. Wanneer ontslag dus optreed in geval van arbeidsongeschiktheid of na een bedrijfsongeval, bent u ervan verzekerd dat u met dit advocatenkantoor de juiste hulp geniet.

Erkende specialisten

De advocaten van Camps Advocatuur zijn opgeleid als specialisten. Daarmee is dit advocatenkantoor erkend door onder andere de specialistenvereniging LSA, maken zij deel uit van ASP-advocaten en Langsz-advocaten. Het bureau treed ook op bij slachtofferzaken, waarvoor zij staan ingeschreven bij Buro Slachtofferhulp. Ook behoort Camps Advocaten tot de Werkgroep Artsen en Advocaten en zijn zij gelinkt met de specialistenvereniging vFAS. De advocaten van Camps Advocaten stellen hun kennis altijd bij. Zij blijven volcontinu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wetgeving en zijn daarmee specialisten die de juiste kennis paraat hebben. Wanneer u gebruik maakt van de dienstverlening als advocaat bij ontslag, bent u er daarmee van verzekerd dat u een sterke vertegenwoordiging hebt. Het aanvechten van ontslag, het verkrijgen van de vergoeding waar u recht op heeft en het aanvechten van een concurrentiebeding, dat u het vinden van een nieuwe werkomgeving in dezelfde branche of een branche van voormalige klanten en opdrachtgevers, bemoeilijkt, wordt door Camps Advocatuur uit uw naam professioneel en vakkundig gedaan. Daarbij is altijd het streven om er vreedzaam uit te komen, zonder dat u ongewild veel concessies hoeft te doen. U kunt op de website campsadvocatuur.nl meer lezen over Camps Advocatuur. Dit advocatenkantoor is gevestigd in Enschede, maar treed op als advocaat bij ontslag door heel Nederland. Op deze website vindt u ook de overige dienstverlening die dit advocatenkantoor u kan bieden. Zo zijn zij gespecialiseerd in:

  • Schadevergoeding
  • Letselschade
  • Echtscheiding
  • Echtscheiding en kinderen
  • Alimentatie
  • Erfrecht

En kunnen zij dus optreden en u vertegenwoordigen in uw arbeidsconflict met uw werkgever als advocaat bij ontslag. Maakt u gerust een afspraak. Samen met de specialisten van Camps Advocatuur wordt uw zaak besproken en kan al snel helder worden of er zich onrechtmatigheden voordoen en zo kunt u ook beter uw eigen kansen inschatten. Het is beter om uzelf te verzekeren van goede hulp en daarbij uw rechten te beschermen. Camps Advocatuur helpt u hier graag bij.